Înscrierile pentru sesiunea de cursuri din primavara anului 2020 s-au încheiat. Te așteptăm la următoarele ediții ale Atelierului Digital pentru Programatori Google.

Cum te înregistrezi?

curs

 

 

1. Găsește cursul potrivit pentru tine

Te încurajăm să verifici programul cursurilor în secțiunea Program cursuri și să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Toate cursurile se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămani.

Cursurile de Java si Android Fundamentals se desfășoară  în hub-urile Google Atelierul Digital din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, iar cursurile de Android Advanced si Python se desfășoară doar în București și Cluj-Napoca.

formular

 

 

2. Completează formularul de inregistrare

Completează formularul de aplicație. E important să ne povestești puțin despre experiența ta și motivația de a participa la cursuri.

confirmare

 

 

3. Confirmă inregistrarea ta

După ce te-ai înscris, vei primi un email de confirmare a validității adresei tale de email.  Verifică și în folderul Spam. 

Notă: În cazul în care, în momentul înregistrării, erai logat în browser cu un cont de Google, atunci acest pas nu se aplică.

selectie

 

 

4. Proces de selecție

Odată confirmată adresa de email, vei primi un email în care vei avea detalii despre procesul de selecție.

Pentru asigurarea calității cursurilor, putem accepta un număr limitat de cursanți într-o grupă. De aceea, în cazul cursurilor cu foarte mulți aplicanți, selecția grupelor finale se va face pe baza unui test online, precum și a motivației și a activităților extra-curriculare desfășurate.

confirmare

 

 

5. E-mail de confirmare a participării la cursuri

Dacă vei fi selectat(ă) să participi la cursul pentru care ai aplicat, în urma procesului de selecție, vei primi un e-mail de confirmare și toate detaliile logistice.

În cazul în care nu vei fi selectat(ă), vei primi un email în care vei fi informat de acest lucru.

anunt

 

 

6. Anunță-ne dacă nu mai poți veni

Din moment ce vom lucra în echipe cu număr limitat de participanți, este foarte important să participi la toate cursurile. Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să ne anunți pentru a oferi oportunitatea unui alt student.