Cum te înregistrezi?

curs

 

1. Găsește cursul potrivit pentru tine

Te încurajăm să verifici programul cursurilor Java, Python, Android Fundamentals, Android Advanced și Flutter în secțiunea Program cursuri și să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Toate cursurile se desfășoară pe o perioadă de 14 săptămani și sunt împărțite în 10 sesiuni a câte 3 ore. 

Dacă dorești să te înscrii și la workshop-uri, te invităm să verifici programul din secțiunea Workshop-uri 

formular

 

2. Completează formularul de înregistrare

Completează formularul de aplicație. E important să ne povestești puțin despre experiența ta și despre motivația de a participa la cursuri.

Poți alege să te înscrii la un singur curs dintre Java, Python, Android Fundamentals, Android Advanced sau Flutter; înscrierile la mai multe cursuri de lungă durată sunt anulate.

Dacă alegi să te înscrii la unul dintre cursurile de Android, poți opta să participi și la workshop-uri. Înscrierea la cursurile de Android nu este condiționată de participarea la workshop-uri. 

confirmare

 

 

3. Confirmă înregistrarea ta

După ce te-ai înscris, vei primi un email de confirmare a validității adresei tale de email. Verifică și în folderul Spam.

Notă: În cazul în care în momentul înregistrării erai logat(ă) în browser cu un cont de Google, atunci acest pas nu se aplică. 

selectie

 

 

4. Proces de selecție

Odată confirmată adresa de email, vei primi un email cu detalii despre procesul de selecție.

Pentru asigurarea calității cursurilor, putem accepta un număr limitat de cursanți într-o grupă. De aceea, în cazul cursurilor cu foarte mulți aplicanți, selecția grupelor finale se va face pe baza unui test online, precum și a motivației și a activităților extracurriculare desfășurate. 

confirmare

 

 

5. E-mail de confirmare a participării la cursuri

Dacă vei fi selectat(ă) să participi la cursul pentru care ai aplicat, în urma procesului de selecție vei primi un e-mail de confirmare și toate detaliile logistice.

În cazul în care nu vei fi selectat(ă), vei primi un email în care vei fi informat(ă) de acest lucru.

anunt

 

 

6. Anunță-ne dacă nu mai poți veni

Din moment ce vom lucra în echipe cu număr limitat de participanți, este foarte important să participi la toate cursurile. Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să ne anunți pentru a oferi oportunitatea unui alt student.