Înscrierile pentru sesiunea de cursuri din toamna 2019 s-au încheiat. Te invităm să te înscrii la edițiile viitoare, pe care le vom deschide dupa luna martie 2020.

Cum te înregistrezi?

curs

 

 

1. Găsește cursul potrivit pentru tine

Te încurajăm să verifici programul cursurilor în secțiunea Program cursuri și să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Cursurile de Java si Android Fundamentals se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămani în hub-urile Google Atelierul Digital din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, iar cursurile de Android Advanced si Python se desfășoară doar în București și Cluj-Napoca.

formular

 

 

2. Completează formularul de aplicație

Completează formularul de aplicație. E important să ne povestești puțin despre experiența ta și motivația de a participa la cursuri.

confirmare

 

 

3. Așteaptă confirmarea de înregistrare

După ce te-ai înscris, vei primi un email de confirmare a înregistrării și care sunt etapele următoare ale procesului de selecție. Verifică și în folderul Spam. 

selectie

 

 

4. Proces de selecție

Pentru asigurarea calității cursurilor, putem accepta un număr limitat de cursanți într-o grupă. De aceea, în cazul cursurilor cu foarte mulți aplicanți, selecția grupelor finale se va face pe baza unui test online, precum și a motivației și a activităților extra-curriculare desfășurate.

confirmare

 

 

5. E-mail de confirmare

Dacă vei fi selectat(ă) să participi la cursul pentru care ai aplicat în urma procesului de selecție, vei primi un e-mail toate informațile logistice.

anunt

 

 

6. Anunță-ne dacă nu mai poți veni

Din moment ce vom lucra în echipe cu număr limitat de participanți, este foarte important să participi la toate cursurile. Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să ne anunți pentru a oferi oportunitatea unui alt student.