Întrebări frecvente

Dacă ai alte întrebări, ne poți scrie la adresa: googleatelieruldigital@google.com   

Cursuri

Atelierul Digital pentru Programatori este un program gratuit oferit de Google pentru a dezvolta cunoștințele de programare ale studenților.   

Orice student care își dorește să învețe programare sau să își îmbunătățească cunoștințele.  

Programul este gratuit.

Pentru înscriere, completează formularul de aici.  

Programul oferă cursuri de Java și Android, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Acestea se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămani în hub-urile Google Atelierul Digital din București, Cluj-Napoca și Timișoara. La finalul programului, studenții vor învăța să își construiască propria aplicație.  

Cursurile se desfășoară în cadrul hub-urilor Google Atelierul Digital din București, Cluj-Napoca și Timișoara. Detalii aici.  

Programul se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămâni.

Startup Incubator

Google Startup Incubator este un program gratuit oferit de Google pentru a sprijini lansarea și dezvoltarea start-up-urilor tech.  

Orice student care vrea să își dezvolte ideea într-un startup tech.

Programul este gratuit. 

Pentru înscriere, completează formularul de aici.  

Programul oferă spațiu de co-working gratuit, mentorat, office hours, acces la produse și experți Google pentru a sprijini dezvoltarea start-up-urilor tech. La finalul programului, studenții își pot prezenta ideea în cadrul unui Demo Day.     

Spațiul de co-working poate fi accesat doar de membrii hub-ului Google Atelierul Digital pe baza unui badge. În urma completării formularului de înscriere, se va face o selecție a startup-urilor acceptate program și vom comunica pe e-mail cum se poate intra în posesia badge-ului.  

Programul de incubare durează 6 luni și se va incheia cu un Demo Day.