Resurse educaționale

Am selectat pentru tine câteva resurse educaționale care să te ajute în parcursul tău de învățare:

Învață cum să construiești o aplicație sau cum să adaugi funcționalități într-o aplicație existentă cu ajutorul Google Developers Codelabs. Acestea acoperă subiecte precum Android Wear, Google Compute Engine, Project Tango și Google APIs pe iOS.

Accesează Codelabs

Explorează resursele Tech Dev Guide selectate de ingineri Google și de cadre didactice universitare, care acoperă subiecte precum: bazele programării, machine learning, structuri de date și algoritmi, cloud computing și altele. 

Accesează Tech Dev Guide

 

Explorează studiile de caz, bunele practici, ghidurile și resursele tehnice Google Cloud.  

Applied CS Skills este un curs online gratuit creat de Google pentru a te ajuta să înveți programare și să te pregătești pentru o carieră în computer science. 

Accesează cursul Applied CS Skills

În Google Play vei găsi:

  • Bune practici și ghiduri care te vor ajuta să înveți despre subiecte precum dezvoltarea, lansarea și monetizarea aplicației;
  • Play Academy - un curs gratuit pentru Android developers

 

Accesează Google Atelierul Digital și descoperă cursuri despre date și tehnologie, marketing digital și dezvoltarea carierei. 

Pe platforma Applied Digital Skills vei găsi lecții care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile profesionale, de la cum să îți construiești CV-ul și cum să te pregătești pentru un interviu, până la cum să scrii un plan de afaceri sau cum să primești și să oferi feedback. 

Accesează resursele Applied Digital Skills

Invață bazele limbajului de programare Kotlin de la experții Kotlin de la Google. Kotlin este un limbaj JVM modern și concis, care acceptă paradigme de programare funcționale. Indiferent dacă sunteți dezvoltator Java sau programator într-un alt limbaj orientat obiect, acest curs vă va învăța caracteristicile esențiale ale limbajului care au făcut Kotlin atât de popular printre dezvoltatori. Până la sfârșitul acestui curs, veți dobândi abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă construi următorul proiect în Kotlin.

Accesează resursele Kotlin Bootcamp for Programmers