Succes Online

Aarhus BSS

Find begivenhed

Åbn i Google Maps

 

Kickstart din karriere med Succes Online

Studenterlauget, Precis Digital og Succes Online har tilrettelagt en workshop i sociale medier, der har til formål at accelerere dine kompetencer inden for det digitale felt. Workshoppen finder sted torsdag den 28. september kl. 17:00 - 20:00 på Aarhus Universitet.

Danske virksomheder mangler kandidater, der kan udnytte mulighederne i digitalisering. Workshoppen er din mulighed for at bringe din faglighed i spil og lære, hvordan du kan få succes med sociale medier.

På workshoppen får du kyndig undervisning af Steffen Kaufman, som er en af Precis Digitals dygtigste eksperter i sociale medier. Deltagelse er gratis.

Sociale medier på AU

Lær fra de bedste - Vær en del af Europas bedste performance marketingbureau

Precis Digital er i stor vækst, og er på blot fem år vokset til mere end 120 medarbejdere på tværs af Skandinavien, de er derfor altid på udkig efter praktikanter og studentermedarbejdere, der har lyst til at være en del af Precis Digitals unge og energiske team. Precis Digital vandt i 2017 den prestigefyldte Best Large PPC Agency Award ved European Search Awards, som er den ypperste pris indenfor betalt performance markedsføring i Europa. Precis Digital har kontorer på tværs af Skandinavien, og senest har Precis DIgital åbnet kontor i London.

Nye medarbejdere
Succes Online, Precis og Studenterlauget