Transformeer
uw onderneming
met digitale tools

Ontvang kosteloos individueel advies om online nieuwe klanten te bereiken. Leer hoe u uw eerste digitale stappen kan zetten of versterk uw online aanwezigheid. Creëer uw kosteloos bedrijfsprofiel op Google, creëer of verbeter uw website samen met uw coach en/of voeg een online reservatietool toe.

In samenwerking met:

Partners
Bloc

Registreer vóór 8 oktober 2021 en begin samen met uw coach te werken aan uw digitale doelstellingen:

Create website

Creëer of optimaliseer uw kosteloos bedrijfsprofiel op Google in een sessie van 30-60 minuten.

Create business

Bouw een nieuwe website en/of online reserveringstool of optimaliseer uw bestaande website in een sessie van 60-120 minuten.

Zij deden het al!

Deze ondernemingen schreven zich al in voor #BesteMerelbeke.
Sluit u snel aan.

p

Rita, 58
Artisan

"Tijdens de verplichte sluitingsperiodes door COVID-19, hebben we een webshop aangemaakt. Dankzij onze andere online kanalen en de nieuwe webshop zijn we zo bereikbaar gebleven voor onze klanten. Toch heb ik de indruk dat we nog niet 100% van de capaciteiten van deze tools gebruiken. In dit programma zal ik een aantal tips & tricks aanleren waarmee ik deze tools volledig kan benutten."

p

Timothy, 32
Barbier Barabas

"Dankzij onze online aanwezigheid kunnen mensen uit de buurt die een barbier zoeken onze shop gemakkelijk ontdekken. We communiceren ook graag rechtstreeks en efficiënt met onze klanten. Op ons bedrijfsprofiel op Google kunnen ze alle nodige informatie zoals onze openingsuren, diensten en contactinformatie snel terugvinden. Ik kijk ernaar uit om onze online aanwezigheid nog te versterken samen met onze coach."

Word
een lokale ambassadeur 

Elke deelnemende onderneming ontvangt een marketingkit om zijn eigen en enkele van zijn favoriete ondernemingen in de buurt te promoten.

Word een ambassadeur voor de lokale ondernemingen in uw buurt en steun uw lokale community. 

Ambassadeur


Hebt u vragen over #BesteMerelbeke?

Alle ondernemingen die door de gemeente Merelbeke worden uitgenodigd, kunnen deelnemen aan het programma #BesteMerelbeke. Hebt u geen uitnodiging ontvangen, dan kan u zich ook aanmelden via deze website, op voorwaarde dat u een onderneming hebt die in Merelbeke is geregistreerd.

Nadat u zich voor het programma hebt ingeschreven, wordt uw aanvraag bezorgd aan een #BesteMerelbeke-coach.

Hij/zij belt u om zich voor te stellen, uw vragen te beantwoorden en uw eerste sessie in te plannen. Elke deelnemende onderneming kan tot twee sessies krijgen, afhankelijk van haar specifieke noden.

Wanneer de afspraak gemaakt is, stuurt de coach u een uitnodiging voor een videogesprek via Google Meet.

Ja, het programma staat open voor alle ondernemingen. Als u al een bedrijfsprofiel hebt op Google, zal uw coach dat met u evalueren en advies geven om uw profiel aan te vullen.

Ja, het programma #BesteMerelbeke en de coachingsessies zijn kosteloos.

Afhankelijk van de individuele noden van uw onderneming, kan u worden voorgesteld om samen met uw coach een website te creëren of een online reservatietool aan te maken. Bepaalde tools in het programma worden door onze partners kosteloos aangeboden gedurende een bepaalde periode; nadien wordt een vergoeding gevraagd. Uw coach zal dit met u bespreken.

Voor geen van de tools in het programma is er een verplichting tot abonnement of aankoop. 

Om deel te nemen aan de sessie(s), moet u een wettelijk vertegenwoordiger zijn van de onderneming die u wil promoten.

U moet de toestemming hebben voor het beheren van het bedrijfsprofiel op Google en/of de website van uw bedrijf. 

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het standaard privacybeleid- en de voorwaarden van Google.