Business Boot Camp - Győr

360 fokos vállalkozói képzés
2018. október 10.
10:00-16:00
 

smb

Ingyenes képzés a Google és az Erste Bank közös szervezésében

Elgondolkodott már azon, mi különbözteti meg a sikeres vállalkozót a sikertelentől? Miért van az, hogy egyes kisvállalkozások gyorsan és erőteljesen növekednek, míg mások bukdácsolnak? Mit csinálnak másként azok, akik sikeresek és milyen készségekre, képességekre van szükség mindehhez?

Esetleg szüksége lenne némi internetes hírverésre, weboldalra, közösségi média kampányra, csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Tapasztalatlannak gondolja magát az online marketingben, és fél, hogy inkább elriasztaná a vevőket, minthogy vonzaná őket? Van már weboldala, szépen kiépített online rajongói tábora, ez mégsem jelent szinte semmit az üzlet szempontjából?

A Google Magyarország és az Erste Bank közös, 360 fokos vállalkozói képzésén azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek sikeressé tehetik a vállalkozást, beindíthatják a növekedést, segíthetik a további fejlődést – és jó tanácsokat adunk ahhoz is, hogyan lehet mindennek finanszírozásához pénzt szerezni.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

 

Ha hiszel magadban, hiszel a vállalkozásodban, gyere el, és találd meg a megvalósítás módját! Ismerkedjünk, tanuljunk, fejlődjünk együtt!

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

A rendezvény főbb témakörei a következők lesznek:

  • Vezetői képességek

  • Marketing és digitális marketing

  • Cégfinanszírozási kérdések

Ingyenes szakmai konferencia a Google Magyarország, az Erste Bank és az iWebMa Magyarország együttműködésében.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

Örömmel jelentjük be, hogy programunkhoz csatlakozott az Erste Bank is, azzal a szándékkal, hogy a magyar kisvállalkozások digitális felzárkóztatását előmozdítsa.

pic1
este logoo
webma
digital workshop