Business Boot Camp - Szombathely

2018. június 13. 9:30 - 16:00

Naptárhoz adás

Hozzáad iCalendar
Pannónia Étterem Rendezvényterem, Szombathely, Hungary

Maps

Megnyitás Google Maps

360 fokos vállalkozói képzés
2018. június 13.
09:30-16:00
 

smb

Ingyenes képzés a Google és az Erste Bank közös szervezésében

Megfelelő körülmények között a vállalkozások általában a piaccal együtt, organikusan növekednek. Vannak azonban olyan cégek is amelyek képesek tartósan ennél gyorsabban is fejlődni. Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak másképp? Hogyan érhető ez el az én számomra is?

Az előadáson ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat a téma szakembereinek segítségével. Megnézzük, hogyan lehet valós információkra alapozva reális növekedési tervet készíteni. Beszélünk a cég anyagi helyzetét jelző alapvető pénzügyi mutatókról és arról, hogyan érdemes döntéseinket meghozni a finanszírozás területén.

Végül bemutatjuk az online marketing vevőszerző lehetőségeit és betekintést nyerünk a személyes értékesítés technikáiba is.

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

 

Ha hiszel magadban, hiszel a vállalkozásodban, gyere el, és találd meg a megvalósítás módját! Ismerkedjünk, tanuljunk, fejlődjünk együtt!

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

A rendezvény főbb témakörei a következők lesznek:

  • Vezetői képességek

  • Marketing és digitális marketing

  • Cégfinanszírozási kérdések

Ingyenes szakmai konferencia a Google Magyarország, az Erste Bank és a iWebMa Magyarország együttműködésében.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

Örömmel jelentjük be, hogy programunkhoz csatlakozott az Erste Bank is, azzal a szándékkal, hogy a magyar kisvállalkozások digitális felzárkóztatását előmozdítsa.

pic1
este logoo
webma
digital workshop