De Digitale Werkplaats is dé plek, waar u als ondernemer met

ambitie, het juiste gereedschap krijgt voor groei.

 

"De Digitale Werkplaats geeft nuttige tips en informatie over online ondernemen, die mij opnieuw aangezet hebben tot nadenken - waar mijn organisatie voor staat en waar ik naar toe wil. Eindelijk eens dat initiatief dat snapt dat de markt aan veranderingen onderhevig is." 

Marc van der Geest - oprichter & eigenaar van TBN metal products

Studenten / Onderwijs

De Digitale Werkplaats

Google ondersteunt in samenwerking met Qredits, ondernemers die willen groeien. Online, maar ook live tijdens de Digitale Werkplaats op locatie. Hier volgt u op een dagdeel naar keuze workshops over o.a. naamsbekendheid, online zichtbaarheid en financiering. U doet kennis op waar u écht iets aan heeft. Gratis! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de video van de Digitale Werkplaats in Eindhoven. 
   

  

Bij u in de buurt

De Digitale Werkplaats komt naar u toe. Eind 2015 vond de eerste editie plaats in Eindhoven en in 2016 hebben ondernemers uit Nijmegen, Groningen, Hilversum, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Enschede en Leeuwarden hun digitale kennis al bij laten spijkeren. Houd de website in de gaten voor nieuwe steden en data. 

 

 

 

  

 

 

 

Haal alles uit het internet

Om uw bedrijf te laten groeien, uw carrière verder te helpen of om u persoonlijk te blijven ontwikkelen, is het verstandig uw digitale vaardigheden te verbeteren. Kunt u niet aanwezig zijn tijdens een Digitale Werkplaats op locatie? Vanaf nu kunt ook online leren, in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt. Helemaal gratis. Lees hieronder meer over de online Digitale Werkplaats. 

 

 

 

 

 

De online Digitale Werkplaats

 

"De Digitale Werkplaats is een frisse, nieuwe aanvliegroute van de digitale wereld voor kleinere ondernemers." 

Rik van Bavel - oprichter & eigenaar van Duroplan, deelnemer aan De Digitale Werkplaats Eindhoven

Online leren

Kunt u niet aanwezig zijn bij de Digitale Werkplaats op locatie of wilt u nog verder leren? Vanaf nu kunt u in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt aan de slag om uw digitale vaardigheden te verbeteren. Bij de online Digitale Werkplaats krijgt u een op maat gemaakt lesplan en leert u alles over de belangrijkste 23 onderwerpen zoals SEO, online adverteren, e-mailmarketing, webanalyses en veel meer. In totaal zijn er 89 video’s die u kunnen helpen om online succesvol te zijn.

Hoe werkt het?

Online leren via de Digitale Werkplaats is simpel en helemaal gratis. Stel een lesplan op dat bij u past, bekijk de voor u relevante videotrainingen en pas uw kennis toe in een online test. Na ieder afgerond onderwerp ontvangt u een badge en als u alle onderwerpen heeft doorlopen krijgt u zelfs een Digitale Werkplaats certificaat, onderschreven door IAB Europe.

 

 

 

 

 

In samenwerking met: 

www.qredits.nl