Hanki digikoordinaattorin sertifikaatti kolmessa viikossa 

Googlen ja Helsingin kaupungin yhteistyössä toteuttama Digikoordinaattori-ohjelma on työllistävä koulutusmalli, joka uudelleenkouluttaa työnhakijoita digitaalisen markkinoinnin ja myynnin edistämisen tehtäviin. Kurssi pyörii jatkuvasti kolmen viikon sykleissä.

Digikoordinaattori-ohjelma perustuu Googlen omaan, Pohjoimaissa kehitettyyn koulutusmalliin. Sen avulla on saavutettu jopa 80% työllistymisaste esimerkiksi Tanskassa. Ohjelma toimii myös mm. Belgiassa ja Ruotsissa.

Grow with Google- koulutusohjelma vastaa ohjelman sisällöstä sekä koulutuskumppaneista. Helsingin kaupunki vastaa hakijaprosesseista, rekrytoinnista sekä yritystoimista ja -yhteydenpidosta. 

Hae opiskelijaksi

Oppitunnit järjestetään pääsääntöisesti päiväopiskeluna klo 10-14 välillä, jonka lisäksi opiskelijat tekevät ryhmätyönä digimarkkinointisuunnitelmia oikeille yrityksille. 

Kolmen viikon intensiivikoulutuksen jälkeen opiskelijalla on perusvalmiudet digimarkkinoinnin tehtäviin Ohjelman jälkeen opiskelijalla on mm:

  • Loistava ymmärrys erilaisista digitaalisista työkaluista, kuten Facebook Ad ja Google Ads

  • Suoritettuna käytännön harjoituksia ja kokemusta yritysten verkkoliiketoiminnan haasteiden ratkaisuista

  • Google Analytics -sertifiointi

  • Google Digitaalisen markkinoinin perusteet -sertifiointi 

Helsingin kaupunki vastaa hakijaprosesseista, rekrytoinnista sekä yritystoimista ja -yhteydenpidosta. Digikoordinaattoriohjelman aikataulut ja tarkemman hakemisprosessin kuvauksen, sekä hakulinkin löydät osoitteesta hel.fi/digimarkkinoija.

pitch day_dg_fi

Osallistu Matchmaking-tilaisuuteen ja löydä yrityksellesi digimarkkinoinnin osaaja!

Haluatko luoda kontakteja ja palkata digikoordinaattorin? Helsingin kaupungin ja Googlen Matchmaking-tilaisuudessa yritykset pääsevät haastattelemaan ja kontaktoimaan 40:tä juuri valmistunutta digikoordinaattoria, jotka ovat motivoituneita digimarkkinoinnin haasteiden ratkojia. Tilaisuudessa digikoordinaattorit esittäytyvät ja kertovat omista vahvuuksistaan, ovat he sitten erikoistuneet Sosiaalisen median strategisiin suunnitelmiin, hakusanakonemainontaan tai verkkosivustosi optimointiin.

Tilaisuuden päätteeksi yritykset voivat jatkaa keskusteluja omatoimisesti tai kaupungin yrityspalveluiden kanssa yhdessä. Löydä oman yrityksesi digimarkkinoinnin helmi!

Sinulla on mahdollisuus työllistää vastavalmistunut ja motivoitunut digikoordinaattori vakituisesti, määräaikaiseen projektityösuhteeseen, osa- tai kokoaikaisesti. Sinun on myös mahdollista ottaa digikoordinaattori työharjoittelun tai tarjota projektityötä freelancerina tai kevytyrittäjänä.

Saat tukea kaupungilta ja valtiolta palkkaamiseen

Helsingin kaupunki ja valtio tukevat mm. näillä tavoilla mahdollista palkkaustasi:

  • Työttömän työnhakijan ottaminen työkokeiluun. Maksuton yritykselle.

  • Palkkatuki TE-toimistolta. 30-40% tuki yritykselle palkkakuluihin (bruttopalkka +sivukulut)

  • Helsinki-lisä rekrytoinnin tukena. Euromääräinen tuki työttömän työnhakijan palkkaamiseksi (voi hakea palkkatuen lisäksi)

  • Neuvontapalvelut työllistämisen sekä harjoitteluiden järjestämisestä. Yritysluotsit ja yritystiimin neuvontapalvelut käytössäsi.

Lisätietoa työnantajille erilaisista rekrytoinnin rahallisista tukimuodoista:

Helsinki-lisä
Palkkatuki
Työkokeilu

Miten pääsen mukaan Matchmaking-tapahtumaan?

Matchmaking-tilaisuudet pidetään Googlen Digital Garage -oppimistilassa osoitteessa Kluuvikatu 5, seuraavasti:

pe 19.12.2019 klo 13-15
pe 10.1.2020 klo 13-15
pe 24.1.2020
pe 14.2.2020
pe 6.3.2020
pe 27.3.2020
pe 17.4.2020

Ilmoittaudu Matchmaking -tilaisuuteen tämän lomakkeen kautta, kaupungin verkkosivuilla osoitteessa hel.fi/digimarkkinoija tai ole yhteydessä Helsingin kaupungin yrityskoordinaattoreihin tai Googlen Grow with Google -ohjelmapäällikköön Timo Suomalaiseen (suomalainen@google.com)

Helsingin kaupungin yrityskoordinaattorit:

Arja Kukkonen
Yrityskoordinaattori
puh. 09 310 36273,
040 655 5403
arja.h.kukkonen@hel.fi

Tuulia Rauhala-Kaltio
Yrityskoordinaattori
puh. 040 146 9448
tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Tukea yrityksesi digihaasteisiin digimarkkinointisuunnitelmalla

Digikoordinaattoriopiskelijat tuottavat kurssillaan ryhmätöinä yrityksille kustannuksitta digitaalisen markkinoinnin suunnitelman ammattikouluttajan johdolla. Yrityksille tehdyt suunnitelmat annetaan yritykselle kurssin päätteeksi. Digimarkkinointisuunnitelmilla ei ole toteutuspakkoa. Päätät siis itse, hyödynnätkö opiskelijoiden suunnitelman.

Mitä ilmaisen suunnitelman saaminen edellyttää

  • Olet valmis esittelemään yrityksesi opiskelijoille ja sen tarpeet lyhyesti, sekä tilanteen ja tavoitteet (digitaalisen) markkinoinnin suhteen.
  • Osallistut digimarkkinointisuunnitelmien presentaatiopäivään, jossa opiskelijat presentoivat sinulle suunnitelman. Pääset antamaan ryhmille palautetta suullisesti suunnitelmasta.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä meihin!

Lisätietoja digimarkkinointisuunnitelmasta antavat:

Arja Kukkonen
Yrityskoordinaattori
puh. 09 310 36273,
040 655 5403
arja.h.kukkonen@hel.fi

Tuulia Rauhala-Kaltio
Yrityskoordinaattori
puh. 040 146 9448
tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

 

matchmaking_dg_fi