Digitaidoilla yritys kasvuun - Googlen ja Yrittäjien koulutuskiertue 

Googlen ja Suomen Yrittäjien tarjoamassa maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti miten digitaalisuuden lisääntyminen vaikuttaa yritystoimintaan aina tuotekehityksestä tulosriville asti. Koulutukset ovat kaikille avoimia eivätkä edellytä Suomen Yrittäjien jäsenyyttä.

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka pohtii yrityksen digitaalisen toiminnan kasvattamista - oli kyse digimarkkinoinnista, asiakasymmärryksen kasvattamisesta verkossa tai vaikkapa verkkokaupan perustamisesta tai kehittämisestä. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi syvällistä digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin osaamista - tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa.

Osallistavan työpajan jälkeen näet yritystoimintasi uusin silmin ja voit päättää, millä tavoin juuri sinä voit hyödyntää digitaalisuutta yrityksesi kasvattamisessa ja kehittämisessä. Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen, ml. digitaalinen markkinointi. Saat jokaiseen osa-alueen kehittämiseen listan hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmis lista yrityksesi kehittämiseen niin ideoiden, käytännön toiminnan kuin työkalujen tasolla.

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa.

Koulutukset:

17.3. Helsinki  Klo 8.00–11.15, Google Digital Garage, Kluuvikatu 5
Ilmoittaudu tästä

18.3. Espoo, Otaniemi Klo 8.00–11.15, Technopolis, Innopoli 2-rakennus, Tekniikantie 14
Ilmoittaudu tästä

19.3. Hämeenlinna  Klo 9.00-12.15, Parkki – Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23
Ilmoittaudu tästä

Google Digital Garage mukana Suomen Yrittäjien Yrittäjäristeilyllä 21.-22.3.2020

Suomen suurin risteily yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille  on pian täällä!  Lauantaina 21.3. Helsingistä matkaan lähtevällä Yrittäjäristeilyllä saat vinkkejä paineenhallintaan, sosiaalisen mediaan, lisäksi insipiroivia yrittäjätarinoita, veroneuvontaa, kuinka kasvattaa liiketoimintaa Google Ads-työkalulla ja paljon paljon muuta.

Matkan varaus käy helposti www.yrittajaristeily.fi -sivuston kautta kohdassa "varaa matka". Risteilylle ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, heidän perheensä, henkilöstö, tulevat ja entiset yrittäjät tai henkilöt, jotka tekevät työtä yrittäjien hyväksi.

Matkavarauksiin liittyvissä kysymyksissä yhteistyökumppanimme Matkapojat palvelee arkisin klo 9-17 numerossa 010 23 23 200 ja sähköpostilla yrittajaristeily@matkapojat.fi. Olethan nopea sillä ilmoittautuminen päättyy 5.3.

yrittäjäristeily
google_stock_image_gwg
suomen_yrittäjät_logo

Koulutusten ohjelma

Koulutuksien osallistujamäärä on rajattu, joten varmistaaksesi paikkasi, ilmoittaudu ajoissa mukaan!

Ohjelma
Kahvit 15 min 
Koulutus 1h 15min
Tauko 5 min 
Koulutus 1h 15min 
Aikaa kysymyksille 10 min

Osallistuminen koulutuksiin ei edellytä Suomen Yrittäjien jäsenyyttä.

Webinaarit ja tallenteet

Järjestämme Suomen Yrittäjien kanssa kevään 2020 aikana kuusi webinaaria, joissa aiheet vaihtelevat digimarkkinoinnin perusteista Google My Business -tilin luontiin. Kaikki webinaarit ovat ilmaisia Suomen Yrittäjien verkkokaupasta, eivätkä vaadi rekisteröitymistä.

Tutustu webinaareihin ja webinaaritallenteisiin täältä.