Google Digital Garage -oppimistilassa järjestetään paljon koulutuksia ja ohjelmaa naisille, haluavat kehittää digimarkkinointitaitojaan, perustaa tai kasvattaa yritystään tai tavata uusia kontakteja erilaisissa tapahtumissa. Tutustu tällä sivulla eri koulutus- ja tapahtumavaihtoehtoihimme, jotka ovat järjestetty erityisesti naisille.

women will

Googlen Women Will -yrittäjyyskoulutukset

Googlen naisille suunnatuissa Women Will -yrittäjyyskoulutuksessa pureudutaan yleisiin haasteisiin, joihin erityisesti naiset törmäävät yrittäjyyden alkutaipaleella.

Annamme käytännön harjoitusten ja keskusteluiden muodossa työkaluja ja tietoja, joita yrittäjänaiset tarvitsevat strategisen suunnitelman rakentamiseen, myyntipuheen kehittämiseen ja hiomiseen sekä tarvittaessa rahoituksen hakemiseen, jotta heillä on mahdollisuus päästä minne haluavat urallaan ja liiketoiminnassaan.

Koulutus kestää päivän (9:00-17:00), tarjoamme sinulle lounaan, virvokkeita, sekä kahvia ja teetä päivän aikana.

Päivän koulutuksen jälkeen osaat ainakin seuraavat asiat:

1. Osaat luoda sekä räätälöidä yrityksesi myyntipuheen eri yleisöille ja sinulla on itsevarmuus puheen pitämiseen

2. Olet saanut uutta tietoa rahoitussuunnitelmiin sekä ymmärrät paremmin yrityksesi talouden kehittämistä

3. Osaat entistä paremmin taklata mahdollisesti kohtaamiasi haasteita liittyen sukupuoli- ja gender-stereotypioihin startup-maailmassa 4. Ymmärrät paremmin taloudellisia konsepteja ja liike-elämän rakenteita, joiden avulla voit kasvattaa yritystäsi. 

Tämä kurssi on täysin ilmainen ja sen kouluttajana toimii Tieturin Liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi. 9.3.2020 koulutus järjestetään osoitteessa Mannerheimintie 12B.

Pauliina on Pohjoismaiden suurimman yksityisen koulutusyrityksen, Informator Tieturi Groupin, liiketoimintajohtaja. Hänellä on useiden vuosien kokemus myös pörssiyhtiön hallitustyöskentelystä. Pauliina on rautainen myynnin ja myynnin johtamisen ammattilainen, jolla on kokemusta lukuisten eri toimialojen asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä. Pauliinan toiminnassa korostuvat yrittäjähenkisyys, toiminnan määrätietoinen kehittäminen, luottamus, kannustavuus ja avoimuus.

Seuraava  Women Will-yrittäjyyskoulutus naisille järjestetään 9.3.2020 klo 09-17. Ilmoittaudu koulutukseen täältä

 

iar

#IamRemarkable -koulutukset

#IamRemarkable pyrkii voimaannuttamaan naisia ja aliedustettuja ryhmiä sekä kannustamaan heitä kertomaan avoimesti saavutuksistaan työpaikalla ja muualla. Hankkeen tarkoituksena on vähentää vaatimattomuuden ihannointia ja haastaa pohtimaan lasikattoilmiötä.

  1. Tarjoamme tätä koulutusta kaikille inkluusion hengessä sekä jotta naisten sekä muiden aliedustettujen ryhmien kohtaamat haasteet työ- ja julkisessa elämässä tulisivat tunnistetuksi paremmin.

  2. Jo se, että koet olevasi erilainen muista - etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai jonkun muun syyn takia - voi aiheuttaa huijarisyndrooman, tunteen, ettet oikeasti osaa tai ole pätevä [alemmuuden tunne]

  3. Oman osaamisen markkinoinnin hyödyt ovat valtavat: voit kontrolloida sitä miten toiset näkevät sinut ja auttaa heitä ymmärtämään sinun osaamisesi merkityksen uudella tavalla.

  4. Meidän tavoitteenamme on se, että jokainen tämän tunnin käynyt lähtee huoneesta varustettuna entistä paremmalla ymmärryksellä toisten haasteita kohtaan mitä tulee oman osaamisensa markkinointiin - riippumatta sukupuolesta, etnisyydestä tai mistä muuta tahansa seikasta.  

 

Seuraavat koulutukset:  27.2., 20.3. ja 27.3. Lue lisää
Koulutuksen kesto: 120 minuuttia.
Fasilitaattoreina toimivat Yacine Samb & Eva Anttila