Kouluttajamme

Digital Garage -oppimistilan kouluttajamme auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla kurssien saloihin. Opiskelet sitten tietoturva-asioita tai verkkoanalytiikkaa, heiltä saat parhaan mahdollisen tiedon ja avun.

p

Pauliina Ullner

Pauliina on esitysasiantuntija ja yrittäjä, jolla on reilun vuosikymmenen edestä B2B-myyntikokemusta eri alojen yrityksistä. Pauliina auttaa asiakkaitaan viestimään vaikuttavammin esityksillä, luoden asiakkailleen esityksiä sekä tarjoten koulutusta ja työpajoja esitysten luomisesta, tarinallistamisesta ja visualisoinnista.  

saskia

Saskia Salomaa

Saskia on yrittäjä ja digitaalisen bisneksen sekä markkinoinnin asiantuntija yli vuosikymmenen kokemuksella. Hänen koulutuksensa ovat saaneet kiitosta käytännöläheisyydestä sekä yleisön osaamistason huomioon ottavasta sisällöstä. Saskian aiheina ovat muun muassa bisneksen digitalisointi, digimarkkinointi, Google-mainonta, sisällöntuotanto sekä analytiikka. 

Pauliina-L-N

Pauliina Lautanen-Nissi

Pauliina on Pohjoismaiden suurimman yksityisen koulutusyrityksen, Informator Tieturi Groupin, liiketoimintajohtaja. Hänellä on useiden vuosien kokemus myös pörssiyhtiön hallitustyöskentelystä. Pauliina on rautainen myynnin ja myynnin johtamisen ammattilainen, jolla on kokemusta lukuisten eri toimialojen asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä. Pauliinan toiminnassa korostuvat yrittäjähenkisyys, toiminnan määrätietoinen kehittäminen, luottamus, kannustavuus ja avoimuus.  

Reidar_Wasenius

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius on Suomen eturivin IT-kouluttajia. Hän on auttanut ihmisiä hyödyntämään uusimpia tietotekniikan ratkaisuja jo 35 vuoden ajan. Reidarin monipuolinen tausta sekä yrittäjien että kansainvälisten suuryritysten parissa on antanut hänelle vahvaa liiketoiminnan osaamista, jonka ansiosta osallistujat saavat aina heitä parhaiten palvelevaa koulutusta.

Reidar avaa monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeän sujuvasti ja innostavasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänen suosituimpia osaamisalueitaan tällä hetkellä ovat sosiaalisen median tehokas hyödyntäminen, digitaalinen markkinointi ja Googlen työkalut.

Jani_Rikkola

Jani Rikkola

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi.

Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.

joop_tenhunen

Joop Tenhunen

Joop Tenhunen on Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija joka on saanut oppinsa kansainvälisessä ympäristössä ja erilaisten kokemuksien kautta löytänyt intohimonsa digitaalisen markkinoinnin saralta. Hänen erikoisosaalueinaan toimivat esimerkiksi sisältö- ja video-markkinoinnin valjastaminen yritysten hyötykäyttöön.

Joop kouluttaa sekä suomeksi että englanniksi ja hänen koulutusalueina toimivat erityisesti Digitaalinen markkinointi ja mainonta sekä verkkopalveluiden turvallinen käyttö.

Tarmo

Tarmo Toikkanen

Tarmo on oppimisen design-tutkija, opettajankouluttaja, softa-ammattilainen ja yrittäjä. Hän kehittää kouluja ja oppilaitoksia kautta maailman paremmiksi paikoiksi oppia. Jatkuva oppiminen, oppimisen ilo, monialainen projektioppiminen ja mielekäs teknologian tuki oppimiselle ovat hänelle tärkeitä teemoja. Suomen Koodikoulussa Tarmo on Etelä-Suomen pääkouluttajana opettajien, kansainvälisten opettajaryhmien sekä nuorten ja lasten koulutuksissa.

Eva

Eva Anttila

Eva on työskennellyt markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä lukuisissa tunnetuissa kansainvälisissä yrityksissä ja organisaatioissa. Monipuolisen, erityisesti digitaalisen markkinoinnin kokemuksen lisäksi hän on erikoistunut brändinhallintaan sekä yritysvastuun tehtäviin.

Eva on pätevöitynyt fasilitaattori, ja vetää Googlelle #IamRemarkable -työpajoja. Työpajojen tavoitteena on vahvistaa erityisesti naisten sekä muiden aliedustettujen ryhmien taitoja markkinoida omaa osaamistaan työelämässä ja yhteiskunnassa.