Tillbaka till översikt

Digitalakademin i Hudiksvall 

Till följd av den stora efterfrågan lanserar vi nu Digitalakademin i Hudiksvall igen! Anmäl dig till Digitalakademins utbildningar längst ner på sidan. 

Digitalakademi inleds med en "mini kickoff" på första utbildningstillfället där ni får träffa lokala Almi och den Google certifierande  byrån Panang som ger deltagarna en inblick i digitaliseringens möjligheter och sedan håller i första utbildningen. Programmet följs sedan av ytterligare 3 st utbildningstillfällen med olika teman som beskrivs nedan. Programmet är helt gratis för alla att delta. 

Utbildning 1: Närvaro online


    Datum:
 2 maj
    Plats:
 Kulturhuset Glada Hudik, Rådhusgatan 2
                 Tid: kl 09:00-12:00

 I den första av de fyra modulerna presenteras fördelarna med att ha en närvaro online och du får kunskapen och verktygen för att skapa en hemsida. Oavsett om du skapar en ny hemsida eller om du byter ut din plattform är det viktigt att ha en genomtänkt basstruktur för att undvika problem när företaget växer.
*Modulen omfattar följande verktyg: Google My Business, upprättning av hemsida och CMS, samt webbdesign.

 

Utbildning 2: Få fler kunder


    Datum:
 
2 maj
    Plats:
 Kulturhuset Glada Hudik, Rådhusgatan 2
    Tid: 
kl 13:00 - 16:00

Hur får du dina besökare att omvandlas till nya kunder? Du tjänar ingenting på att enbart driva trafik till din webbplats, utan på kunder som handlar hos dig. Med några få knep kan du öka omsättningen från din hemsida utan att spendera mer på marknadsföring. Nyckeln är att sätta sig in i hur kunden tänker - det handlar mycket om användarvänlighet.
*Modulen omfattar följande verktyg: Web Analytics, teorier om kundbeteende och användarvänlighet på nätet.

 

Utbildning 3: Driv trafik till din hemsida


    Datum:
 9 maj
    Plats:
 Kulturhuset Glada Hudik, Rådhusgatan 2
                 Tid: kl 09:00-12:00

Hur får du besökare till din hemsida? Modul tre granskar ett antal olika online-kanaler och ger dig förståelse för  hur dessa samverkar i kundens köpprocess. Syftet med modulen är att du ska lära dig att driva relevant trafik till  din hemsida.

*Modulen omfattar följande verktyg: Sökmotoroptimering (SEO), marknadsföring via sökmotorer, sociala medier och  mobil marknadsföring.

 

Utbildning 4: Implementering & utveckling


    Datum:
 9 maj
    Plats:
 Kulturhuset Glada Hudik, Rådhusgatan 2
                  Tid: kl 13:00-16:00

I den fjärde och sista modulen kommer du att få en inblick i var och hur ditt företag kan utvecklas ytterligare. Modulen kommer ge dig en uppfattning om hur du kan följa ditt företags framgång. Den fjärde modulen ger dig också en översikt  över samspelet mellan de föregående tre modulerna och visar hur du kan fortsätta att utvecklas när utbildningen är avslutad.

* Modulen omfattar: En genomgång av ämnen såsom digital infrastruktur, sociala medier, e-postmarknadsföring, säkerhet  online och gradvis internationalisering av sidan.

Anmäl dig här:   

Anmäl dig till kickoffen och utbildningarna nedan genom att skriva in din mejladress och klicka i de utbildningar du är intresserad av att gå på.
Digitalakademin presenteras av Google och Almi. 

* krävs

    • Anmäl dig till Kickoffen & välj de utbildningar som passar dig