Utbildningar


 Nedan finner ni information om våra digitala utbildningsmoduler och en lista på våra tillgängliga event. 


Visby
Utbildningar

Första utbildningen: 21 sep

Läs mer och registrera dig:

 Anmäl dig här

Ljungby
Utbildningar

Första utbildningen: 17 okt

Läs mer och registrera dig:

 Anmäl dig här 


Närvaro Online

I den första av de fyra modulerna presenteras fördelarna med att ha en närvaro online och du får kunskapen och verktygen för att skapa en hemsida. Oavsett om du skapar en ny hemsida eller om du byter ut din plattform är det viktigt att ha en genomtänkt basstruktur för att undvika problem när företaget växer.

I modulen kommer Googles partnerbyrå lära dig hur din hemsida bör byggas upp och vad den borde innehålla. Dessutom kommer du att få reda på hur du hittar nya kunder och hur du kan kommunicera ditt budskap till dem.

Modulen omfattar följande verktyg: Google My Business, upprättning av hemsida och CMS, samt webbdesign.

 

Få fler kunder

Hur får du dina besökare att omvandlas till nya kunder? Du tjänar ingenting på att enbart driva trafik till din webbplats, utan på kunder som handlar hos dig. Med några få knep kan du öka omsättningen från din hemsida utan att spendera mer på marknadsföring. Nyckeln är att sätta sig in i hur kunden tänker - det handlar mycket om användarvänlighet.

Den andra modulen ger dig insikt i kunders beteende på nätet. Du kommer att lära dig att behärska olika verktyg som kan hjälpa dig att optimera din webbplats för att bäst möta din kunds beteende.

Modulen omfattar följande verktyg: Web Analytics, teorier om kundbeteende och användarvänlighet på nätet.

Driv trafik till din hemsida

Hur får du besökare till din hemsida? Modul tre granskar ett antal olika online-kanaler och ger dig förståelse för hur dessa samverkar i kundens köpprocess. Syftet med modulen är att du ska lära dig att driva relevant trafik till din hemsida.

Modulen omfattar följande verktyg: Sökmotoroptimering (SEO), marknadsföring via sökmotorer, sociala medier och mobil marknadsföring.

 

Implementering och utveckling

I den fjärde och sista modulen kommer du att få en inblick i var och hur ditt företag kan utvecklas ytterligare. Modulen kommer ge dig en uppfattning om hur du kan följa ditt företags framgång.

Modulen omfattar: En genomgång av ämnen såsom digital infrastruktur, sociala medier, e-postmarknadsföring, säkerhet online och gradvis internationalisering av sidan.

Den fjärde modulen ger dig också en översikt över samspelet mellan de föregående tre modulerna och visar hur du kan fortsätta att utvecklas när utbildningen är avslutad.


Har du några frågor? Kontakta oss!

kontakt@digitalakademin.se