Tijdens uw dagdeel kunt u drie van de zes onderstaande workshops volgen:

 

1. Hoe vergroot u uw naamsbekendheid?

Als ondernemer bent u druk met ondernemen. Daardoor wordt soms het belangrijkste vergeten: hoe onderscheidt u zich ten opzichte van de concurrent? En hoe zorgt u dat u top of mind bent en blijft bij (potentiële) klanten. We gaan aan de slag met praktische doelen. Na afloop heeft u voor uw onderneming een basisstrategie bepaald.

2. Hoe vergroot u de online zichtbaarheid van uw onderneming?

U heeft een onderneming. En een website. Een prima visitekaartje richting uw klanten. Het is misschien zelfs een flinke financiële investering geweest. Maar hoe nu verder? Tijdens deze dynamische workshop zetten we de eerste stappen op het gebied van online zichtbaarheid. En geven we antwoorden op vragen als: waar bevinden mijn potentiële klanten zich online? Hoe zoeken mensen naar mijn producten/diensten? Hoe kan ik ze hier bereiken en hoe doe ik dit op de slimste manier? Hiernaast voorzien we u van alle hulpmiddelen om een concreet plan te maken waar u meteen mee aan de slag kunt.

3. Meten is weten! De basis

Een website kan voor u werken, klanten naar u toe brengen. Maar hoe doet u dat? En hoe komt u erachter wat er beter kan? Hoe weet u hoe klanten zich oriënteren op uw website, wat ze interessant vinden en wat niet? Deze workshop laat zien op welke manieren u uw online resultaten kunt meten - wie er op uw website komt, waar ze vandaan komen en hoe lang bezoekers op uw website blijven. U maakt een stappenplan; hoe begint u en welke gegevens zijn essentieel om te analyseren? En hoe kunt u uw onderneming met deze informatie verder professionaliseren? Deze workshop is geschikt voor iedereen met een website maar nog zonder een ‘meten is weten’- strategie.

5. Groei financieren. Hoe werkt dat?

Ondernemen brengt regelmatig behoefte aan investeringen met zich mee.. Alleen wordt het steeds moeilijker voor ondernemers om financiering te vinden. Tijdens deze sessie krijgt u door middel van uiteenlopende praktijkvoorbeelden van ondernemers, inzicht in de actuele en alternatieve mogelijkheden voor het financieren van groei.

4. Een succesvolle website

U heeft een website en die wordt bezocht. Dat kunt u zien via web analytics. Maar hoe komen uw bezoekers op uw website terecht? Tijdens deze workshop leert u hoe u uw website optimaal kunt gebruiken als verkoop- of leadkanaal. Welke 'fases' doorlopen uw bezoekers en hoe krijgt u vervolgens die bezoekers zover om tot aankoop/actie over te gaan? En is uw doel hetzelfde als dat van de gebruiker? Hoe zorgt u voor een gebruiksvriendelijke website? Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer resultaten uit het verkeer op zijn website wil behalen.

6. Meten is weten! Voor gevorderden

Een helder overzicht van alle meetstrategieën die aansluiten bij diverse ondernemingsdoelstellingen. Welke kanalen (betaald - onbetaald) gebruikt u en hoe attribueert u deze? Maakt u gebruik van doelen binnen uw meet-oplossing en -strategie. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op Google Analytics. Verbeter uw kennis aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Voor de echte 'die-hards' die al gebruik maken van ‘meten is weten’. 

*Deze workshop is niet geschikt als vervolgworkshop op Meten is weten! De basis