Digitális konferencia szállásadó vállalkozások számára

girlchain

A Google Magyarország és a Szallas.hu közös célja, hogy segítséget adjon a hazai turisztikai kis- és középvállalkozásoknak a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésében, és ezáltal lendületet adjon számukra a külföldi vendégek érdeklődésének felkeltésében. 

A Google Magyarország és a Szallas.hu együttműködésében.

Ha utazásról, nyaralásról van szó, egyre gyakrabban kapunk az okostelefonunk után. A mobiltelefon használatának erősödése továbbra is érezhető, a tavalyi évben minden második utazással kapcsolatos keresés mobilról történt. Akik pedig keresnek, találnak is. Kérdés azonban, hogy mit és milyen kontextusban.

A digitális konferencia célja, hogy segítse a hazai vállalkozásokat abban, hogy az elérhető adatokra építve, a digitális lehetőségeket kiaknázva minél inkább láthatóak és vonzóak legyenek nemcsak a hazai, hanem a külföldi közönség számára is. 

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban turisztikai ágazatban tevékenykedő kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketingkommunikációs munkatársainak, vállalkozói ambícióval megáldott magánszemélyeknek, akik saját vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketingeszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

A rendezvény főbb témakörei a következők lesznek:

  • Magyarországi turizmus számokban - melyek az aktuális trendek?
  • Miért érdemes online stratégiát építeni?
  • Milyen ingyenes eszközök segítenek a marketingben?
  • Hogyan kerülhet fel a Google térképre és milyen lehetőségeket rejt a Google My Business?
  • Beszédes adatok – hogyan építsünk adatokra és statisztikákra?
  • Esettanulmányok, példák turisztikai területről 

A jelentkezésről

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma korlátozott, ezért még ma regisztráljon, hogy biztosan ott tudjon lenni a képzésen.

 

Várjuk szeretettel!

bppair