Eladnám online. De hogyan?

A webáruház indítás és online értékesítés alapvető praktikái 

2019. július 23.  10:00-14:00 

smb

Ingyenes előadás a Google Magyarország megbízásából, együttműködésben a ShopRenterrel.

Webáruház indításán gondolkozol, de nem tudod, hogy kezdj bele? Már működik online üzleted, de növelnéd a hatékonyságát? Szeretnél többet megtudni az online marketing eszközeiről és a bennük rejlő lehetőségekről? Érdekel hogyan építhetsz hatékony online kampányt? Szívesen meghallgatnál e-kereskedőkre szabott gondolatokat a Google Ads-ről és az Analytics-ről? Szeretnéd fellendíteni vállalkozásod és még több vásárlót, potenciális ügyfelet online elérni? Akkor itt a helyed!   

Ne habozz! Regisztrálj eseményünkre, és legyen még sikeresebb vállalkozásod!

Az ingyenes rendezvény négy órát vesz igénybe és azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing és értékesítési területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán, illetve webes értékesítésen gondolkodnak. Valamint azoknak, akik már belevágtak, de szeretnék ismereteiket bővíteni vagy inspirációra van szükségük.

Mit ismerhetek meg az előadáson?

  • Melyek a legfontosabb tudnivalók egy webáruház indításakor?
  • Az online eszközök szerepe a marketing tevékenységében
  • Milyen best-practice-ekkel érhető el a lehető legjobb e-commerce kampánymenedzsment?
  • Hogyan hasznosíthatóak a Google Ads és Analytics alapjai az internetes kereskedelemben?
  • Mitől függ egy internetes kereskedő sikeressége?

Többre vagy kíváncsi? Nézd meg az agendát!

A jelentkezésről

Kérjük vedd figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma 100 fő, ezért  még ma regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen.

Maximum létszám: 100 fő

Várunk szeretettel!

 Az eseményváltozás jogát fenntartjuk.

shop

Az esemény szervezői:

 A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.   

 

A ShopRenter Magyarország vezető e-kereskedelmi rendszere. Jelenleg több mint 3000 webáruház informatikai hátterét biztosítják, amely boltokban évente 2,5 millió rendelést adnak le az internetes vásárlók. Több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal a hátuk mögött küldetésük, hogy segítsék a hazai vállalkozásokat a minél hatékonyabb online értékesítésben.