Google Akadémiák - Adwords

ELŐADÓK

pati

Pere Patrícia

Senior PPC kampánymenedzser

Végzettségét tekintve politológus, közgazdász, diplomáját a Budapesti Corvinus egyetemen szerezte. Egyetemi évei alatt több mint négy éven keresztül oktatott hátrányos helyzetű gimnazistákat az Egyetem berkein belül, az oktatás azóta is közel áll a szívéhez. Brand Managerként dolgozott a Vodafone-nál, és első generációs Google Ground növendék! Jelenleg az INTREN csapatában dolgozik senior AdWords szakértőként, ahol már 4 éve töretlen lelkesedéssel és dinamizmussal optimalizál nemzetközi kampányokat, elsősorban a szállodaipar területén és e- commerce ügyfelek számára. Kedvenc területe a performance fókuszú kampányok összehangolása a stratégiai marketing- és brand célokkal.

molnartamas

Szarvas Szabolcs

PPC Marketing csoport vezető, Drive Online

Már a felső fokú tanulmányaim során nagy érdeklődéssel figyeltem az online kampányok kreativitását. Lenyűgöző számomra, hogy milyen innovatív megoldások sora lát napvilágot az online térben napról napra, és milyen mérési megoldásokra van lehetőség, ellentétben a tradicionális média platformokkal. A szakmám egyben a hobbim is, így nem okoz nehézséget lekövetni az összes termékújdonságot, amit a Google rendelkezésünkre bocsájt és implementálni azokat. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően nem okoz gondot, ha egy új kihívással kell szembenéznem, akár B2C vagy B2B szegmensről legyen szó.

pati

Geiger Tamás

PPC és Analytics specialista, JabJab Online Marketing

Tamás mérnök informatikusként végzett szoftvertechnológia szakon, számos weboldal és webáruház életében részt vett már rövidebb-hosszabb ideig. Google Analytics-el 2007 óta foglalkozik, PPC kampányokat 2008 óta kezel. Szenvedélyes Google Tag Manager felhasználóként igyekszik a mindennapi munkában ötvözni programozói tapasztalatait a marketing ismeretekkel, hogy a mérések és konverziók egy weboldal életében üzleti döntéseket alapozzanak meg.

Tanulmányok: Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Műszaki Informatikai Főiskolai kar, Bsc

Google tapasztalatok:

  • Kiemelt közreműködő a hivatalos AdWords fórumon
  • 2011 óta Google minősített szakértő AdWords és Analytics témában
  • Google Partners Akadémiák hivatalos trénere
  • Rendszeres előadó hazai rendezvényeken
  • Az első hazai Google Tag Manager tanfolyam szervezője és előadója