ELŐADÓK

pati

Tóth Nóra

Analytics vezető, Intren

Egy mondatban: Mérj pontosan, elemezz részletesen, dönts bátran! Közgazdász diplomáját a Budapest Gazdasági Főiskolán szerezte, Vendéglátó és Szálloda szakon. A szállodaiparban ecommerce managerként imerkedett meg és szeretett bele az online marketing világába. A Danubius Hotelsnél eltöltött évek alatt lehetősége volt ügyfél oldalról megtapasztalni az online felületek fejlesztéséhez és eredményes működéséhez kötött elvárásokat, trendeket és sajátosságokat, az azokon alkalmazott fizetett eszközökkel egyetemben.

Néhány év után a Google dublini központjában gyarapította addigi tapasztalatát és ismereteit az online marketing kampányok optimalizálása és elemzése terén, ahonnan az európai régió támogatása zajlik. Itt a kis- és középvállalkozásokat támogató Analytics szakértőket irányította régió, európai, majd globális szinten. Ennek köszönhetően egyértelművé vált számára, hogy a webanalitika az, amiben igazi kihívásokat lát, és szenvedélyévé vált, hogy szinte mindent mérni tudjunk, ami az online (sőt, ma már talán azt is, ami az offline) világgal kapcsolatos. Fontosnak tartja, hogy az eredményeket ne csak egy szemszögből közelítsük meg, és a digitális marketingben alkalmazott eszközök egymásra gyakorolt hatását is figyelembe vegyük egy-egy döntés meghozatalakor.

Magyarországra hazatérve az INTREN-nél helyezkedett el, mint az analitikai üzletág vezetője. A legfontosabbnak azt tartja, hogy lépést tudjunk tartani a digitális ökoszisztéma rohamosan fejlődő újdonságaival, az üzleti eredményeket ne csak mérni tudjuk pontosan, hanem azokra alapozva magabiztos döntéseket is hozhassunk.