Google Akadémiák

Google Partners Program

A programról 

A Google Partners a Google reklámügynökségeknek, illetve a digitális marketinggel foglalkozó és más internetes szakembereknek szóló programja. A Partners programra való regisztrálás számos előnnyel jár: hozzáférést kap a különleges eseményekkel kapcsolatos információkhoz és képzésekhez, az iparági kutatásokhoz, minősítésekhez és még számos egyébhez.

Teljesítse a kritériumokat és szerezze meg Google Partners Minősítését!

Még nem tagunk? Regisztráljon most a honlapunkon!

ok
Hogyan csatlakozhatok a programba?

Látogasson el a Partners program webhelyére. Kattintson a Csatlakozás a Google Partners közösséghez elemre, majd a Csatlakozás gombra. Amennyiben még nem jelentkezett be Google-fiókjába, tegye meg, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és ha egyetért velük, fogadja el őket.

Adja meg, hogy szeretne-e e-maileket kapni a Partners rendszertől. Azt javasoljuk, hogy fogadja a Partners programtól érkező e-maileket, mivel így garantáltan értesülni fog a következőkről:

  • Eredményességgel kapcsolatos javaslatok és emlékeztetők
  • Partners-kutatás Hírek
  • különleges meghívók és promóciók

Kattintson a Regisztráció gombra.

A programhoz akkor is csatlakozhat, ha nem ügynökségnél dolgozik, csupán érdeklődik a program és az online marketing iránt.

Milyen előnyökkel jár tagság?

Ha ügynöksége jogosulttá válik a Partner státuszra, ez a programhoz kapcsolódó számos előnnyel együtt jár. A Partners program tagjai, a Partner-jelvényt megszerző ügynökségek és a Kiemelt Partner-jelvényt megszerző ügynökségek rendelkezésére álló előnyöket az alábbi linken található táblázat mutatja be.

Milyen előnyökkel jár a Google Partners jelvény?

Miután egy vállalat csatlakozik az ingyenes Google Partners programhoz, lehetősége nyílik a Google Partner-státusz megszerzésére. A Partner-státusz megszerzése azt mutatja, hogy a vállalat bizonyította az AdWords terén meglévő ismereteit és szaktudását, teljesítette a Google-hirdetéshez kapcsolódó ráfordítási követelményeket, sikeresen növelte a vállalat és az ügyfelek bevételeit, valamint fenntartotta és bővítette ügyfélbázisát. A Partner-státusz számos előnnyel jár a vállalat számára, beleértve többek között a Google Partner-jelvényt, amely megjeleníthető a vállalat webhelyén és marketinganyagain.

További előnyök:

  • Google Partner-jelvény: A vállalatok által megszerezhető Partner-jelvényeknek két szintjük van: a Google Partner-jelvény és a Kiemelt Google Partner-jelvény. A vállalat által megszerzett jelvények a vállalat webhelyén, más online tulajdonokon és offline marketinganyagokon is megjeleníthetők.
  • Vállalati szakvizsgák: A vállalati szakvizsgák megszerzésével kiemelheti vállalata egy adott termékterületen meglévő ismereteit.
  • Google Partnerkereső: Vállalata profilja megjelenik a Google Partnerkereső webhelyén található felsorolásban.
  • Kapcsolat a Google-lal: Meghívást kap a Google egyes különleges eseményeire, továbbá különböző szintű képzésekhez és ügyfélszolgálati támogatáshoz juthat hozzá.
Hogyan lehet megszerezni a Google Partners jelvényt?

Mind a Partner-jelvény, mind a Kiemelt Partner-jelvény azt bizonyítja, hogy a Google a vállalatot Google-partnerként ismeri el. A Google a nagyobb ráfordítással működő, valamint a további minősítési és vállalati teljesítményre vonatkozó követelményeknek megfelelő, vezető vállalatokat a Kiemelt Partner-jelvénnyel ismeri el. A jelvények megszerzéséhez teljesítendő követelményeket az alábbi táblázat mutatja be.

További információt itt talál.

Feltételek  Partner-jelvény  Kiemelt Partner-jelvény
Vállalati profil  Hozzon létre és töltsön ki Partners vállalati profilt, hogy rendelkezésünkre álljanak azok az adatok, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a vállalat szerepelhessen a Google Partnerkeresőben. Hozzon létre és töltsön ki Partners vállalati profilt, hogy rendelkezésünkre álljanak azok az adatok, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a vállalat szerepelhessen a Google Partnerkeresőben.
Minősítés 1 társult személy szerezzen AdWords-minősítést, hogy a vállalat ezzel bizonyítsa: Ön és kollégái magas szintű AdWords-szaktudással rendelkeznek. 2 társult személy szerezzen AdWords-minősítést, hogy a vállalat ezzel bizonyítsa: Ön és kollégái magas szintű AdWords-szaktudással rendelkeznek.
Ráfordítás Teljesítse a 90 napos hirdetési ráfordítással kapcsolatos követelményt (10 000 USD) az Ön által kezelt fiókokban összesítve, ezzel bizonyítva, hogy a vállalat elegendő mértékű tevékenységet végez. Teljesítse a ráfordítással kapcsolatos nagyobb követelményt az Ön által kezelt fiókokban összesítve, ezzel bizonyítva, hogy a vállalat elegendő mértékű tevékenységet végez.
Vállalati teljesítmény  Teljesítse a teljesítményre vonatkozó követelményt stabil összesített hirdetési bevétellel és bevételnövekedéssel, valamint az ügyfélbázis fenntartásával és bővítésével. Teljesítse a teljesítményre vonatkozó követelményt stabil összesített hirdetési bevétellel és bevételnövekedéssel, valamint az ügyfélbázis fenntartásával és bővítésével.