Întrebări frecvente 

Pentru a te înscrie, completează formularul de înregistrare disponibil aici sau pe butoanele albastre de Înregistrare și Aplică la Digital Bootcamp.

După completarea formularului vei primi un email de confirmare a adresei de email, așadar nu uita să-ți verifici inboxul. 

Data limită până la care te poți înscrie la Digital Bootcamp este 22 septembrie. După închiderea înscrierilor, studenții selectați pentru a participa la program vor primi un email de confirmare din partea noastră. 

Programul se adresează tuturor studenților care urmează cursurile unei universități la zi sau fără frecvență, interesați de internship-uri în departamentele de media și digital din agențiile de publicitate. 

Pentru cei acceptați participarea la toate trainingurile desfășurate în cele 6 zile este obligatorie. 

Vor avea prioritate în procesul de selecție studenții care au disponibilitate pentru efectuarea unui internship full-time/part-time pe o perioadă de minimum 3 luni.

De asemenea, obținerea certificării Google Ads (examen Fundamentals și unul la alegere din această listă) reprezintă condiție obligatorie pentru selecția studenților ce vor putea aplica pentru o poziție de internship. 

Deoarece pozițiile de internship disponibile sunt limitate, fiecare agenție își rezervă dreptul de a include probe de testare suplimentare pentru candidații interesați (interviu on site, brief practic etc). Totodată, recomandăm participarea activă în timpul cursurilor, pe parcursul celor 6 zile de training. 

Programul asigură traininguri de marketing digital gratuite, susținute de unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu.

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji pentru pauzele de cafea sau masa de prânz, it's on us!

Toți studenții participanți la program beneficiază de training gratuit, iar la finalul programului vor avea ocazia să susțină examenele pentru obținerea certificărilor Google Ads.

În plus, studenții cu cele mai bune rezultate obținute la examenele de certificări vor fi selectați pentru programele de internship puse la dispoziție de agențiile de media și digitale incluse în programul Digital Bootcamp.