yt

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing és értékesítési területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán, illetve webes értékesítésen gondolkodnak. Valamint azoknak, akik már belevágtak, de szeretnék ismereteiket bővíteni vagy inspirációra van szükségük.

YouTube - Tartalom marketing

Ingyenes előadás a Google Magyarország megbízásából, ezúttal a tartalom marketing témakörében.

A hivatalos YouTube márkacsatornánk a saját "TV-csatornánk"! Hogyan és miért építsünk stratégiát? Hogyan használjuk itt a videotartalmat a márkánk, szolgáltatásunk, termékeink ismertségének növelésére?

Mit ismerhetek meg az előadáson?

  • Melyik a legkönnyebben fogyasztható tartalom?
  • A YouTube csatorna és a videótartalmak szerepe a tartalomstratégiánkban
  • A YouTube a hatékony hirdetések tárháza!
  • Hogyan lehet megfelelő videótartalmat előállítani?
  • Gyakorlati tippek, trükkök a YouTube beállításoknál!

Az előadásból kiderül, hogy milyen eszközöket kínál a világ első számú videómegosztó platformja, amit használnunk érdemes a hatékonyság érdekében. Ezen felül megismerjük a YouTube Partner Program főbb szereplőit, a fizetett reklám megoldásokat, formátumokat, ennek kapcsán az ún. YouTuberekkel való együttműködés lehetőségeit is.

Ne habozz! Regisztrálj eseményünkre, és legyen még sikeresebb vállalkozásod! Az ingyenes rendezvény négy órát vesz igénybe és azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Város Időpont
Budapest 2019.03.04
Budapest 2019.03.26