Πρόγραμμα

16.00pm

Το πρόγραμμα Google for Nonprofits

60 λεπτά • Έλενα Τσαφταρίδη

Παρουσίαση προγράμματος

Σε αυτό το livestream, η ομάδα μας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Google for Nonprofits και θα εξηγήσει τι ακριβώς προσφέρει στους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. 

 

 

 

11.00am

Εισαγωγή στο Google Ads

60 λεπτά • Ελίνα Μακροδημήτρη & Κάθυ Παπαδοπούλου

Εμφανιστείτε στα αποτελέσματα της Google, όταν οι χρήστες αναζητούν τις υπηρεσίες του οργανισμού σας. Μάθετε τις βασικές πληροφορίες του Google Ads Search και βοηθήστε τον οργανισμό σας να πετύχει τους βασικούς τους στόχους είτε είναι η εξεύρεση εθελοντών είτε η αύξηση δωρεών. 

 

 

 

 

13.00pm

Πως να βρείτε το σωστό κοινό & να πετύχετε τους online στόχους σας

60 λεπτά •  Άννα Τσώνη & Πηγή Ματθαίου

Μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εργαλεία της Google για να βρείτε το σωστό κοινό στόχου και ακολούθως να πετύχετε τους online στόχους σας είτε είναι η αύξηση των δωρεών, η εξεύρεση εθελοντών ή η αναγνωρισιμότητα του οργανισμού σας. 

 

 

 

12.30pm

Εισαγωγή στα εργαλεία G suite -

Connect & Access

60 λεπτά • Εύη Καραζόγλου

Εργασία από οπουδήποτε. Μάθετε για τα online εργαλεία γραφείου Google: Email, chat, ημερολόγιο, κοινόχρηστα έγγραφα & άλλα ώστε οι ομάδες σας να δουλεύουν πιο παραγωγικά! 

 

16.00pm

Εισαγωγή στα εργαλεία G suite -

Create

60 λεπτά • Εύη Καραζόγλου

Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία Google docs, Google Sheets, και Google Slides με κοινόχρηστα αρχεία για εύκολη πρόσβαση και επεξεργασία από όλη την ομάδα και γίνετε πιο παραγωγικοί! 

 

 

 

11.00am

Ερωτήσεις για Google Ads

60 λεπτά • Έντυ Ζακάρ

Συνδεθείτε σε αυτό το session και υποβάλετε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Google Ads στην ειδικό μας Έντυ, μέλος της ομάδας International Growth στο Δουβλίνο. 

 

 

 

Πως να χρησιμοποιείτε τα Search Trends & τα τα Analytics για να λαμβάνετε αποφάσεις

60 λεπτά • Μαρία Δρεπανίδου & Δημήτρης Τερζόπουλος

Μάθετε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις τάσεις αναζητήσεις για να λαμβάνετε αποφάσεις που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας όπως επίσης τα βασικά γύρω από τα Google Analytics.