Business & Mobile - Sikeres vállalkozás az okostelefonok világában

Google Digital Workshop

Mobile first
Lépésről lépésre a mobil értékesítés világába

2018. október 2. 14:00-17:00 

logi2

Mobile first világban élünk, az okostelefonok terjedésével átalakulnak a fogyasztói szokások. Mit kell tenniük a vállalkozásoknak, ha szeretnének versenyelőnyre szert tenni ezen a változó e-kereskedelmi mobil piacon? Mik az előnyei és a hátrányai a mobilra optimalizált webshopnak és a saját céges shop applikációnak? Valóban el lehet érni akár háromszor akkora bevételt shop alkalmazással, mint mobil webshopon? A kérdésekre választ kaphat a Google és LogiNet közös ingyenes előadásából! 

A LogiNet Systems Kft. magyar tulajdonban lévő egyedi webes kereskedelmi szoftvereket fejlesztő vállalat, 60+ fős IT szakember csapattal. Legfontosabb tevékenységünk a digitális értékesítési csatornák hatékony kihasználását célzó web és mobil alkalmazások fejlesztése kiemelt ügyfélélmény nyújtásával. Több mint 10 éves szakmai múltra visszatekintve számos kis-, közép- és nagyvállalatnak segítettünk beindítani vagy újraindítani digitális e-kereskedelmi rendszerét. Saját mobil fejlesztői csapattal támogatjuk, hogy ügyfeleink a mobil piaci trendek kihívásainak is megfelelhessenek, ehhez kapcsolódóan 2018 tavaszán piacra dobtuk legújabb innovációnkat, egy dobozosított „white label” mobilshop applikációt közép- és nagyvállalati ügyfelek számára. 
Ha részletesebben is érdekli, hogy mivel foglalkozunk, illetve kíváncsi referenciáinkra, ide kattintva tájékozódhat.

Vendégelőadónk Vasvári Zsombor, a Scitec Nutrition e-commerce vezetője. A táplálékkiegészítő piac egyik meghatározó szereplőjétől gyakorlati példákat hallhatunk, hogyan válaszolták meg a mobil felhasználói trendek változásait.

Ingyenes előadás a Google Magyarország és a Loginet megbízásából, ezúttal a mobil értékesítés témakörében.

Szeretné kihasználni a mobil értékesítés nyújtotta lehetőségeket? Szeretné megérteni, hogy miben különbözik egy webshop, egy mobil webshop és egy appshop? Tegyen szert versenyelőnyre tudásával. Valóban el lehet érni akár háromszor akkora bevételt appshop alkalmazással, mint mobil webshopon?

Ne habozzon! Regisztráljon eseményünkre, és legyen még sikeresebb a vállalkozása!

Az ingyenes rendezvény három órát vesz igénybe.

Miről lesz szó?

  • Nem csak „mobile first világban” élünk, hanem „app-világban” is. Mit jelentenek ezek a vállalkozásomra nézve?
  • Webshop – reszponzív webshop – appshop: miben különböznek, mik az előnyeik, mik a hátrányaik? Új értékesítési lehetőség nyílik az appshoppal?
  • Mitől több a mobilshop applikáció, mint egy mobilra optimalizált webshop?
  • Milyen tényezőket érdemes figyelembe venni egy saját céges shop applikáció indításakor?
  • Hogyan lehet gyorsan, hosszadalmas és költséges egyedi fejlesztések nélkül saját shop applikációja a vállalkozásomnak?
  • Esettanulmány: Hogyan reagált a Scitec Nutrition a mobil felhasználói trendek változására? 

Tekintse meg részletes agendánkat itt.

Az eseményt a Facebookon is megtalálja, jelezze ismerőseinek, hogy részt vesz az eseményen!

A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

logi3

A jelentkezésről

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma limitált, ezért biztosítsa helyét lehetőleg még ma! 

Maximum létszám: 100 fő

Várjuk szeretettel!

Az eseményváltozás jogát fenntartjuk.