Business & Mobile - Sikeres vállalkozás az okostelefonok világában

AGENDA

14:00-14:15 Érkezés és regisztráció
14:15-14:45 Bevezetés a mikromomentumok világába
A fogyasztó igények minél hatékonyabb kielégítéséhez fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy jövőbeli vásárlóinkat mikor, milyen információk érdeklik. Ennek megértésében segíthet a mikromomentumok koncepció, melynek lényege, hogy a vásárlást megelőző különböző fázisokat azonosítja online környezetben, előmozdítva annak megválaszolását, miért és hogyan segíthet termékünk, szolgáltatásunk éppen annak, éppen akkor, akinek szüksége van rá.
Előadó: Erdős Ádám - Industry Manager, Google
14:45-15:15 Mobile First - digitális transzformáció az okostelefonok világában
Naponta több mint 5 órát töltünk az online térben, ennek 40%-át mobilról, ráadásul a tranzakciók 65%-át is erről az eszközről indítjuk. Egy átlagos napon nagyjából 150-szer nyúlunk a telefonunk után: híreket olvasunk, koncertjegyet veszünk, utazási tippeket böngészünk, kibeszéljük a nap történéseit, megnézünk egy videót, megválaszoljuk emailjeinket. A mobile first világ kihívásai és lehetőségei közepette a legfrissebb trendekre igyekszünk rámutatni kiemelve azokat a megoldásokat, amelyeket éppen most, még a konkurencia előtt érdemes, sőt szükséges megragadni a hosszútávú üzleti siker érdekében.
Előadó: Nagy Zsófia - Google Partners Coordinator
15:15-15:45  szünet
15:45-16:10 Mobil mint új értékesítési csatorna. A mobilshop applikáció jóval több mint egy mobil webshop
A felhasználók egyre több időt töltenek mobil eszközről történő internetezéssel, egyre többet vásárolnak okostelefontól és ehhez egyre inkább az applikációkat preferálják. Mit kell tennem, ha le szeretném követni a piaci trendeket és a változó felhasználói szokásokat? Elég, ha a vállalkozásom rendelkezik mobilra optimalizált, reszponzív webshoppal? Mi az, amivel többet tud nyújtani számomra egy appshop mint a mobil webshop?
Előadó: Máriás Zsigmond - Loginet Systems Kft., CEO
16:10-16:35 Szüksége van-e a vállalkozásomnak applikációra? Feketén-fehéren az applikációkról
Egy applikáció gyorsabb, biztonságosabb, ügyfélbarátabb és kényelmes felhasználói felülettel rendelkezik, kimagasló és egyedi felhasználói élményt nyújt, kiaknázza a mobil eszköz beépített szolgáltatásait, jobban erősíti a márkaismertséget és állandó márkajelenlétet biztosít. Egy új, innovatív értékesítési csatornán több felhasználót lehet elérni, akik hűséges vásárlók lesznek. Mégis pár feltételnek teljesülnie kell, hogy egy vállalkozás valóban sikeresen értékesítsen az új mobil csatornán. Elmondjuk, melyek ezek, hogyan érhet el háromszor magasabb konverziót, generálhat több bevételt és tehet szert visszatérő vásárlókra a mobilshop alkalmazással.
Előadó: Máriás Zsigmond - Loginet Systems Kft., CEO
16:35-16:55 Esettanulmány: Milyen trendek alakítják a jövőt az E-commerce piacon? Mit tanulhatunk a külföldi E-commerce piacok trendjeiből? Hogyan reagált a Scitec Nutrition a mobil felhasználói trendek változására? Gyakorlati tippek és ötletek a Scitec Nutrition, a táplálékkiegészítő piac egyik meghatározó szereplőjének tapasztalataira alapozva. Előadó: Vasvári Zsombor - Scitec Nutrition,  E-commerce vezető