Ajutăm IMM-urile să își continue activitatea online

Google pentru IMM-uri este un hub de instrumente și resurse gratuite, organizate eficient într-un singur loc, pentru a facilita și susține digitalizarea afacerilor românești.

Prin Google Compania Mea îți poți lista afacerea atât pe Google Search, cât și pe Google Maps, pentru a-ți ajuta clienții să te găsească mai ușor și să fie la curent cu cele mai recente schimbări și anunțuri privind activitatea afacerii tale.

Dacă nu ai un site, folosește instrumentul Site-ul Companiei Mele pentru a-ți crea un spațiu online gratuit. Dacă vrei să-ți dezvolți un magazin online, consultă pagina Resurse adiționale.

Dacă ai deja un site, instrumentul Testează Site-ul Meu îți oferă o serie de recomandări pentru un site mai rapid și mai prietenos. De asemenea, cu ajutorul Google Analytics poți avea o privire de ansamblu asupra performanței afacerii tale în online.

Pentru a înțelege mai bine consumatorii și interesele acestora în funcție de căutările lor online, precum și trendurile referitoare la industria în care activezi, Google îți pune la dispoziție două instrumente: Trenduri & Alerte.

Piețe Sugerate este instrumentul Google care te ajută să-ți extinzi compania la nivel global, găsind cele mai potrivite piețe pentru afacerea ta, în funcție de interesele clienților din țările respective.

ind

Resurse adiționale pentru a continua procesul digitalizării

Dezvoltă-ți competențe noi

Atelierul Digital este un program educațional care cuprinde cursuri și instrumente digitale cu aplicabilitate practică, vizând atât dezvoltarea individuală, cât și succesul afacerii tale.

Învață asistat cum să utilizezi resursele Google

Îți punem la dispoziție sesiuni individuale de consultanță online privind activitatea afacerii tale din mediul digital.

Inițiativă susținută de

pic