Ajutăm IMM-urile să își continue activitatea online

Google pentru IMM-uri este un hub de instrumente și resurse care nu implică niciun cost, organizate eficient într-un singur loc, pentru a facilita și susține digitalizarea afacerilor românești.

Instrumente digitale

Prin Profilul Companiei îți poți lista afacerea atât pe Google Search, cât și pe Google Maps, pentru a-ți ajuta clienții să te găsească mai ușor și să fie la curent cu cele mai recente schimbări și anunțuri privind activitatea afacerii tale.

Iată pașii aici

Dacă nu ai un site, folosește instrumentul Site-ul Companiei Mele pentru a-ți crea un spațiu online cu 0 costuri. Dacă vrei să-ți dezvolți un magazin online, consultă secțiunea de mai jos, Resurse adiționale.

Dacă ai deja un site, instrumentul Testează Site-ul Meu îți oferă o serie de recomandări pentru un site mai rapid și mai prietenos. De asemenea, cu ajutorul Google Analytics poți avea o privire de ansamblu asupra performanței afacerii tale în online.

Pentru a înțelege mai bine consumatorii și interesele acestora în funcție de căutările lor online, precum și trendurile referitoare la industria în care activezi, Google îți pune la dispoziție două instrumente: Trenduri & Alerte.

Piețe Sugerate este instrumentul Google care te ajută să-ți extinzi compania la nivel global, găsind cele mai potrivite piețe pentru afacerea ta, în funcție de interesele clienților din țările respective.

pic

Consultanță 1:1 online

Participă la o sesiune individuală de consultanță online

Sesiunea durează aproximativ o oră, nu implică niciun cost, și îți oferă posibilitatea de a discuta cu un trainer specializat.

În timpul sesiunii, vei putea să:

  • înveți cum să utilizezi instrumentele Google prezentate anterior
  • îți clarifici nedumeririle privind activitatea afacerii tale în online
  • primești sfaturi despre gestionarea digitală a afacerii în timpuri de criză
pic

Resurse adiționale

Este o perioadă dificilă pentru toți, indiferent de domeniul de activitate, iar din acest motiv, pe lângă instrumentele și consultanța fără costuri, ne dorim să fim de ajutor și să organizăm într-un singur loc cât mai multe informații relevante pentru IMM-urile care doresc să activeze online.

Mai jos vei găsi o listă de servicii și produse oferite de diverse companii și organizații* ce ți-ar putea fi utilă în aceste momente. Vom continua să actualizăm lista cu resurse noi.

*Google nu își asumă nicio responsabilitate pentru serviciile și produsele oferite de către aceste companii și organizații.

Grow with Google

Atelierul Digital

Programul educațional Google cuprinde cursuri și instrumente digitale cu aplicabilitate practică, vizând atât dezvoltarea individuală, a carierei, cât și succesul afacerii tale. Totodată, pentru a putea gestiona activitatea companiei tale cât mai bine, în ciuda obstacolelor curente, am pregătit o serie de sfaturi și recomandări privind atât clienții, angajații, sau lucurul de acasă.

pic

Inițiativă susținută de

logo