Få succes med sociale medier

Niveau: Øvet

Tirsdag den 26. februar kl. 15:15 -18:00 afholder Human & Legal Innovation på Københavns Universitet og Google Succes Online en gratis workshop om Annoncering på sociale medier på øvet-niveau.

Denne workshop er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med annoncering på Facebook. Google Succes Onlines ekspert gør dig endnu klogere på, hvordan du optimerer dine kampagner på Facebook, Instagram og Youtube samt bruger de forskellige annonce-værktøjer. Du bliver bedre til at bruge annonce-værktøjerne og til at ramme din målgruppe. Workshoppen forbereder dig på at bruge annoncering i praksis på et øvet-niveau.

Efter denne workshops har du en bred viden om særligt Facebook-annoncering og kan begynde at bruge det i praksis i en virksomhed. Du har også indblik i annoncering på Instagram og Youtube.

Niveau: Øvet

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.  

ku og succes online

Bliv endnu bedre på sociale medier

Få en solid forståelse for annoncering på sociale medier med udgangspunkt i praktiske eksempler. Vores digitale ekspert vil bl.a. gennemgå:

- Annoncer på Facebook, Instagram og Youtube

- Hvordan du optimerer dine annoncer på sociale medier

- Hvordan du rammer dine målgrupper

- Praktiske værktøjer og cases

Du får undervisning af Google Succes Onlines ekspert:

Anders Hviid arbejder som Associeret Konsulent hos Obsidian Digital med fokus på Facebook- og Linkedin-annoncering.

Anders har en professionsbachelor i Leisure management fra University College Sjælland og har suppleret med studieophold i både Spanien og USA. Tidligere har Anders arbejdet som Head of Marketing i C7Brands, hvor han har haft ansvaret for at brande og markedsføre “Coco Fuzion 100” kokosvand i Skandinavien.

Anders Hviid - Obsidian

Hvor og hvornår

Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 15.15-18.00
Københavns Universitet, Njalsgade 76, 2300 København S, Lokale: Auditorium 22.0.11
SO og KU