Få succes med

Google Ads

Niveau: Øvet

Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 15.15-18.00 afholder Human & Legal Innovation på Københavns Universitet og Google Succes Online en gratis workshop om Google Ads på øvet-niveau. 

Denne workshop er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med Google Ads. Du får mulighed for at grave dybere i mulighederne for annoncering, og du få indsigt i, hvordan du får dine budskaber ud til din målgruppe og arbejder med remarketing.

Du får en dybere indsigt i Google Ads og lærer, hvordan du arbejder med målgrupper og remarketing.

Niveau: Øvet

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding

Google Ads på et højere niveau

Få en bredere forståelse for Google Ads, og lær bl.a., hvordan du får dine budskaber ud til din målgruppe.  Vores digitale ekspert vil bl.a. gennemgå:

- Hvordan du bedst når din målgruppe

- Remarketing

- Konkrete eksempler og cases

- Do's and don'ts

Ads
Mark Christensen

Du får undervisning af Google Succes Onlines ekspert:

Mark er associeret konsulent hos Obsidian Digital i PPC-afdelingen. I det daglige har Mark ansvaret for udvikling, eksekvering og rapportering af Ads-annoncering i tæt dialog med sine kunder.

Mark har en data-drevet tilgang til sit arbejde og har tidligere erfaring med SEO, CRO og Google Analytics fra både startups og en mellemstor dansk virksomhed.

Uddannelsesmæssigt har Mark en baggrund som Multimediedesigner samt en Pba. i Digital Konceptudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt.

Hvor og hvornår?

Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 15.15-18.00
Københavns Universitet, Njalsgade 76, 2300 København S, Lokale: Auditorium 22.0.11
succes online og ku