Introduktion til digital markedsføring

Niveau: Basis

Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 15.30 - 18.30 afholder AAU Karriere og Google Succes Online en gratis workshop om digital markedsføring på basis-niveau. 

På denne workshop bliver du introduceret til digital markedsføring og de vigtigste digitale værktøjer inden for feltet. Google Succes Onlines ekspert gennemgår de afgørende forudsætninger for at blive bedst på nettet. På workshoppen får du indblik i, hvordan du kan øge en virksomheds synlighed på nettet, samt kendskab til nogle af de vigtigste digitale værktøjer som eksempelvis analytics, CRM, Google My Business, annoncering samt brug af nyhedsbreve og Youtube.

Du går hjem med et overblik over de vigtigste digitale kanaler og viden om, hvilke værktøjer, diú kan benytte til at øge en virksomheds tilstedeværelse på nettet. Flere og flere virksomheder er nemlig på udkig efter studerende, der kan bruge digital markedsføring i praksis.

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.

Niveau: Basis 

Bliv klædt på til den digitale fremtid

Få et stærkt overblik over digital markedsføring. Vores digitale ekspert vil bl.a. gennemgå:

- Teknikken bag en hjemmeside

- Det perfekte indhold på en hjemmeside

- Sporing, data og webanalyse

- Synlighed på nettet

- Optimering og fastholdelse af kunder

Venue
Underviser

Du får undervisning af Google Succes Onlines ekspert:

Filip Rokamp fra bureauet Compell.

Hvor og hvornår?

Tirsdag den 19. marts kl. 15.30-18.30
Aalborg Universitet, Badehusvej 13, 9000 Aalborg, Lokale: Aud. 6 (Du finder auditoriet ved at gå ind gennem porten overfor indgangen til Kaffé Fair. Inde i gården ligger det på venstre hånd.)