Introduktion til digital markedsføring

Niveau: Basis

Onsdag den 13. februar 2019 kl . 12.30 - 15.30 afholder RUC og Google Succes Online en gratis workshop om digital markedsføring på basis-niveau. 

På denne workshop bliver du introduceret til digital markedsføring og de vigtigste digitale værktøjer inden for feltet. Google Succes Onlines ekspert gennemgår de afgørende forudsætninger for at blive bedst på nettet. På workshoppen får du indblik i, hvordan du kan øge en virksomheds synlighed på nettet, samt kendskab til nogle af de vigtigste digitale værktøjer som eksempelvis analytics, CRM, Google My Business, annoncering samt brug af nyhedsbreve og Youtube. 

Du går hjem med et overblik over de vigtigste digitale kanaler og viden om, hvilke værktøjer du kan benytte til at øge en virksomheds tilstedeværelse på nettet. Flere og flere virksomheder er nemlig på udkig efter studerende, der kan bruge digital markedsføring i praksis.

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.

Niveau: Basis

 

 

Bliv klædt på til den digitale fremtid

Få et stærkt overblik over digital markedsføring. Vores digitale ekspert vil bl.a. gennemgå:

- Teknikken bag en hjemmeside

- Det perfekte indhold på en hjemmeside

- Sporing, data og webanalyse

- Synlighed på nettet

- Optimering og fastholdelse af kunder

Venue
thomas sloth

Du får undervisning af Google Succes Onlines ekspert:

Thomas Sloth er SEO- og AdWords-specialist og ejer af i-Strategi. Han opsætter, udfører og eksekverer online reklame for virksomheder på Google, Facebook – og hvor det ellers kan betale sig med online-tilstedeværelse for virksomheder. Thomas er certificeret i en række af Googles produkter bl.a. displayannoncering. Derudover holder han kurser og foredrag inden for online markedsføring.

Hvor og hvornår?

Onsdag den 13. februar 2018 kl. 12.30 - 15.30.
Roskilde Universitet, 4000 Roskilde, lokale: 41.1-14, Biograf