Få succes med Facebook-annoncering

Niveau: Begynder

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 13.00-16.00 afholder RUC og Google Succes Online en gratis workshop om Facebook-.annoncering på basis-niveau.

På denne workshop lærer du, hvordan du bruger Facebook i en forretningsmæssig sammenhæng, og få praktisk erfaring med betalt Facebook-annoncering. Google Succes Onlines ekspert gennemgår, hvordan virksomheder kan bruge Facebook til at komme i kontakt med deres målgruppe og introducerer kort, hvordan du bruger det på Instagram. Du bliver guidet igennem betalt annoncering og effektmåling på Facebook, og du får lov til selv at oprette en Facebook-annonce og navigere i annoncesystemet.

Efter denne workshop er du klædt på til at oprette Facebook-annoncer og optimere en virksomheds tilstedeværelse på platformen. 

Niveau: begynder

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.

 

 

fb

Få styr på Facebook-annoncering

Få en stærk forståelse for Facebook-annoncering med udgangspunkt i konkrete eksempler. Vores digitale ekspert bl.a. gennemgå:

- Vigtigheden af Facebook-annoncering

- Opsætning af Facebook-annonce

- Konkrete værktøjer til optimering af annonce

- Do's and don'ts

Du modtager undervisning i verdensklasse

Tina Madsen er digital specialist og strategisk rådgiver hos Skjoldby & Co, hvor et af hendes specialer er Facebook annoncering.

Tina varetager annonceringen for både store og mellemstore B2B og B2C virksomheder hos Skjoldby & Co, og har med sin på samme tid kreative, analytiske og strategiske tilgang opnået bemærkelsesværdige resultater for sine kunder med Facebook annoncering.

Med sine mere end 10 års erfaring indenfor digital markedsføring og E-commerce er Tina også en eftertragtet underviser på både større kursusforløb og mindre workshops hos Skjoldby & Co.

Tina Madsen

Hvor og hvornår

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 13.00-16.00
Roskilde Universitet, Universitetsvej 1, 4000 Roskilde, Lokale: 00.1-009, Store auditorie