Få succes med

sociale medier

 Niveau: Øvet

Mandag den 8. april 2019 kl. 15.30-18.30 afholder RUC og Google Succes Online en gratis workshop om Facebook-.annoncering på øvet-niveau.

Denne workshop er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med annoncering på Facebook. Google Succes Onlines ekspert gør dig endnu klogere på, hvordan du optimerer dine kampagner på Facebook, Instagram og Youtube samt bruger de forskellige annonce-værktøjer. Du bliver bedre til at bruge annonce-værktøjerne og til at ramme din målgruppe. Workshoppen forbereder dig på at bruge annoncering i praksis på et øvet-niveau.

Efter denne har du en bred viden om særligt Facebook-annoncering og kan begynde at bruge det i praksis i en virksomhed. Du har også indblik i annoncering på Instagram og Youtube.

Niveau: Øvet

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.

SoMe

Bliv endnu bedre på sociale medier

Få en solid forståelse for annoncering på sociale medier med udgangspunkt i praktiske eksempler. Vores digitale ekspert vil gennemgå følgende:

- Annoncer på Facebook, Instagram og Youtube

- Hvordan du optimerer dine annoncer på sociale medier

- Hvordan du rammer dine målgrupper

- Praktiske værktøjer og cases

 

Gratis undervisning af digital ekspert

Kasper Knudsen er 21 år gammel og stifter og ejer af markedsføringsbureauet Sedia.

Kasper startede virksomheden som 17-årig og allerede som 14-årig arbejdede han med webshops, som han solgte inden han startede Sedia.

Udover sit arbejde i Sedia, holder Kasper også foredrag om sit fag, og det har han gjort for bl.a. Google, DIBS A/S, Shopify, CBS m.v. Han elsker at drive forretning, se kunders performance forbedres og gøre en forskel.

Kasper fra Sedia

Hvor og hvornår

Mandag den 8. april 2019 kl. 15.30-18.30
Roskilde Universitet, Universitetsvej 1, 4000 Roskilde, Lokale: 41.1-14, biograf