A Google intenzív online marketing táborának résztvevői kreatív és innovatív elemekkel töltik fel online kommunikációs eszköztárad!

 

Színesítsd céged digitális jelenlétét fiatal tehetségek ötletei alapján.

Egyedülálló lehetőség a megújulásra, teljesen díjmentesen!

 

 

Miről szól a tábor?

Az évről-évre megrendezésre kerülő Google Talent Camp egy végzős egyetemi hallgatóknak szóló nyári tábor. Ez idő alatt a 20 kiválasztott jelentkező online marketing ismereteket sajátít el a Google szakembereitől, melyet a programban résztvevő vállakozások online marketing stratégiai fejlesztéséhez használják fel.

Mi történik pontosan a táborban? 

Google Talent Camp 2021

A tábor során a résztvevő lány hallgatók elsajátítják az online marketing alapjait, Google Ads, Analytics és YouTube, majd a hét folyamán egy csoportos projekten keresztül ültetik át a tanultakat a gyakorlatba. Itt jön képbe a TI vállalkozásotok, mivel ez a fentebb említett projekt maga egy vállalkozás online marketing tervének elkészítése (különösképpen a Google hirdetési termékeire fektetve a hangsúlyt), mindez Magyarország legnagyobb online marketing ügynökségeinek mentorálásában.

Felhívás diákoknak: itt érhető el

Miért érdemes a vállalkozásod számára jelentkezni?

Amennyiben vállalkozásod már rendelkezik weboldallal és folytattok online marketing tevékenységet, de örülnél, ha ezen felül egy személyre szabott online marketing tervet készítenének neked, akkor téged keresünk!

A jelentkezés pontos feltételeit a "Jelentkezés feltételei" menüpont alatt találod.

 

 

-
-

Fontos információk!

Kérjünk minél előbb jelentkezz, ezzel megnövelve esélyedet a programban való részvételre!

Amennyiben kiválasztásra kerül vállalkozásod, augusztus első felében értesítünk. A tájékoztatás nem teljeskörű, további részleteket a kiválasztott vállalkozásoknak fogunk küldeni.