Google Webinarium

Kapcsolati háló

group

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A kapcsolati hálód értéke és fejlesztése - online előadás, Marton Gábor kapcsolatépítés szakértővel.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

Megmutatjuk, milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek már most a jelenlegi kapcsolati hálódban és hogyan tudod ezeket kihasználni, anélkül, hogy mlm vagy hálozatépítőnek néznének. A webinár során kézzelfogható, gyakorlatias akciótervet fogsz kapni, amit azonnal be tudsz építeni a vállalkozásod fejlesztésébe.

Képzéseinket az elkövetkezendő hetekben online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. június 23. 10:00
2020 július 14. 10:00

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Kapcsolati hálód tudatos használata az értékesítés növelésére

  • Stratégiák a kapcsolati hálód bővítésére

  • Kapcsolati hálód nyomonkövetése, menedzselése 

  • Konkrét tippek online kapcsolatépítésre

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország csapata 

cell