Google Webinarium

A távmunka kihívásai és megoldásai

webmeet

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

Google webinarium lépésről lépésre.

Gyakorlati képzés a terület szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

Hogyan kerül át a komplett iroda online platformra, ahol már nem használunk saját szervert, kötött irodahelyet, helyhezkötött (vonalas)telefont? Ez ma már megoldahtó egy laptoppal és internethozzáféréssel (akár 4g is). Bemutatjuk a levelezést, a dokumentumtárat, a közösen, akár egyidőben szerkeszthető dokumentumokat, azok megosztását, a jogosultságok megszabását. Beszélünk a webkonferenciákról, chat (chat szobák), valamint a közös naptárról. 

Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. június 30. 10:00
2020. július 15. 10:00

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Normál irodai munkavégzés (azaz levelezés, dokumentumok kezelése, táblázatok készítése) egyszerűen.
  • Ügyfélszolgálati munka működtetése (feladatok rögzítése, időbeírás, közösen használt postafiók, ütemezett feladat (naptár)
  • Kommunikáció egymás közt, voip telefon, közös tudásbázis rendszer - Google site)
  • Megbeszélések tervezése, lebonyolítása (naptár, meet, közben közös táblázat)

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország csapata 

cell