Google Webinarium

Google Data Studio

Gdata

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Adatok rendezése a Google Data Studio segítségével

Gyakorlati előadás a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A digitális marketing egyik előnye, hogy rengeteg fajta adattal dolgozhatunk, hála a különböző platformoknak (pl.: Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, Search Console, stb.). Ám sokszor ez a sok helyről kinyerhető adat okozza azt, hogy órákat töltünk el az adatokkal, de semmilyen döntés nem születik, vagy túlságosan sok idő megy el vele. Ezen a webinaron a célunk ezen változtatni. Megmutatjuk, hogy miként érdemes megválasztani a megfelelő adatforrásokat, mérőszámokat és hogy ezt miként lehet egy platformra terelni. Ez utóbbira az ingyenes Google Data Studio rendszerét fogjuk használni.

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2021. június 1. 10:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, Google Ads fiók felhasználóknak vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Honnan válogassunk számunkra értékes információkat?

  • Hogyan rendezzük a legfontosabb adatokat?

  • Mire alkalmas és hogyan érdemes használni a Google Data Studiot?

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország csapata 

note