Vállalati ügyfélszerzés eszközei - online előadás, a Google szakértőjével.

A workshop díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc 

Vállalatnak, cégeknek hogyan tudunk a leghatékonyabban értékesíteni? Milyen eszközök állnak a marketing és az értékesítési kollégák rendelkezésére? Az előadás folyamán azokat az eszközöket és módszereket mutatjuk be, amelyek alkalmasak fenntartható és hosszú növekedési pályára állítani a vállalkozásunkat. 

work

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segítjük azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Kiknek ajánljuk?

  • Elsősorban cégek vezetőinek, tulajdonosoknak akik vállalati ügyfeleket (B2B) céloznak meg
  • Kis- és közepes vállalkozások marketing vagy értékesítés területért felelős munkatársainak, akik megbízást adnak Online Ügynökségeknek
  • Azoknak, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak
  • Várjuk azokat is, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.  

Miről lesz szó az előadáson?

 

  • B2B lead gyűjtés és gondozás

  • Értékesítés és marketing kapcsolata

  • Eszközrendszer

  • Feladattervezés

  • Ügyfélélmény 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2021. október 13 13:00
2021. november 2. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Előadó: Kiss Tamás 

A jelentkezésről:

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, workshopjainkat a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.  

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

group