net

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati lőadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.  

Google Ads stratégiák
YouTube live előadás, a Google szakértőjével.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött

 

A Grow with Google programban már tartottunk elméleti és gyakorlati előadást Ads témában, így most egy új megközelítéssel a stratégiai nézőpontokat járjuk körbe. Határozzuk meg a célt és indítsunk kampányt ismertség növelésre, forgalomra, közvetlen vásárlásösztönzésre, megfontolásra, lead generálásra. 

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, workshopjainkat a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum időpont
2022. március 31. 13:00
2022. május 19. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban e-commerce területen működő cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

Miről lesz szó az előadásokon?

  • Marketing cél=Ads Kampánytípus.
  • Mikor, melyiket?
  • Hirdessek-e versenytársra, és saját magamra?
  • Mindennapi példák
  • Hogyan tesztelhetek?
  • Kampánystruktúra optimalizálása 

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

shopping