Google Webinarium

Google Tag Manager
és Analytics esemény mérés

office

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

Google Tag Manager
Gyakorlati online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: kb. 90 perc

A Google Tag Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy programozói tudás nélkül helyezzünk el marketing és analitikai címkéket weboldalunkon. Az adatvezérelt marketing alapjai, hogyan segítenek optimalizálni és javítani a Google Analytics funkciói?
Előadásunk ezeket a kérdéseket járja körül.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, úgy döntöttünk, hogy képzéseinket  továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. szepteber 10. 10:00
2020. november 11. 9:00

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. Alapfeltétel, hogy már rendelkezzen Google Ads fiókkal.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Mi az a Tag Manager, fiók beállítás és alapfogalmak

  • Címkék felvétele és elhelyezése a weboldalunkban, gyakorlati bemutatással

  • Mérések beállítása, vásárlás, hírlevélre feliratkozás, kapcsolati form kitöltés egy weboldalon programozási tudás nélkül

  • Analytics esemény mérés - beállítások

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Kérjük, regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

notbook