Google Webinarium

STDC - Ügyfélszerzés a weben

ab

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokatis indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

See, Think, Do, Care - Ügyfélszerzés a weben
online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

 

Bemutatjuk, hogy milyen lépéseket és fázisokat érdemes megkülönböztetni a stratégia kialakításakor, hogyan lehet megközelíteni és felismerni a célcsoportot. Megmutatjuk, hogy a különböző lépéseknél melyik weboldalt vagy médiát érdemes használni és milyen üzenetet érdemes megfogalmazni.

Képzéseinket a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. június 1. 13:00
2022. július 19. 10:00
2022. szeptember 21. 10:00

 

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

 

Cégvezetőknek, marketingeseknek, stratupoknak, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Digitális Marketingstratégia
  • Hogyan lehet ügyfelet keresni?
  • Milyen ingyenes eszközök segítenek?
  • Mit mondjak, hogy ügyfeleim legyenek?
  • Hogyan tudom megtartani az ügyfeleket?

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott. 


Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

GwG