Google Webinarium

Shopping Ads - Merchant center és Feed

stock

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

ads

Shopping Ads - Merchant center és Feed 

online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

 

A Shopping Ads a hirdetések egy olyan fajtája, amely egy adott termékről tartalmaz információt, például egy képet, címet, a termék árát, valamint az áruházhoz vezető linket. A termékadatok a kapcsolt Google Merchant Center-fiókból érkeznek.

Ötleteket adunk a Merchant Center bállításaihoz, körbejárjuk a branding és a remarketing témaköreit, valamint beszélünk a Feed alapkövetelményeiről.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, úgy döntöttünk, hogy képzéseinket az elkövetkezendő hetekben online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. április 16. 13:00
2020. április 30. 10:00
2020. május 14. 13:00
2020. június 11. 10:00

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban e-commerce területen működő cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Merchant Center bállítása, szükséges információk kitöltése

  • Branding és dinamikus remarketing

  • Feed feltöltésének lehetőségei, és használata

  • Feed kötelező és hasznos elemei

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Kérjük, regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

girlbed