Google Webinarium

Weboldal összeszerelési útmutató

webdesign

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

lap

Weboldal összeszerelési útmutató
online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

 

Régóta gondolkozik rajta, hogy vállalkozást indítana az online térben? Weboldal létrehozásában gondolkozik? Bizonytalan, hogy mi legyen az első amit meglát a felhasználó vagy hogyan tudna látogatókat találni?

A Google Digitális Workshop megmutatja, miért érdemes jelen lenni az online térben és hogyan lesz képes sikereket elérni a digitális piacon. Előadásunkon azokra a területekre fókuszálunk, amelyek igazán fontosak a siker megalapozásához. 

 

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, úgy döntöttünk, hogy képzéseinket az elkövetkezendő hetekben online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. április 17. 13:00
2020. május 8. 10:00
2020. május 29. 13:00
2020. június 19. 10:00

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Melyek a weboldal legértékesebb elemei?

  • Hogyan épül fel egy értékesítési oldal?

  • Hogyan irányítsuk a felhasználót?

  • Keresőoptimalizálás, hogy ingyen találjanak az információmra

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Kérjük, regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

note