Google Webinarium

YouTube csatorna indítás és tartalomstratégia

coffee

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is tartunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

video

YouTube tematikájú online előadás, a Google szakértőjével.

A webinarium díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 90 perc

Megmutatjuk, hogyan érdemes létrehozni egy hivatalos YouTube márkacsatornát. Hogyan és miért építsünk stratégiát? Miért hasznos jelen lenni a világ második legnagyobb keresőjében? Milyen szerepe van a SEO-ban a jól felépített márka csatornának. Az előadásból kiderül, hogy milyen eszközöket kínál a világ első számú videómegosztó platformja, amiket használnunk érdemes a hatékonyság érdekében. Ezen felül megismerjük a YouTube Partner Program főbb szereplőit, a fizetett reklám megoldásokat, formátumokat, ennek kapcsán az ún. YouTuberekkel való együttműködés lehetőségeit is. 

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, előadásainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

 

 

dátum kezdés
2021. június 2. 10:00
2021. október 7. 13:00
2021. november 10.  13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.    

Kiknek ajánljuk?

Azok jelentkezését várjuk akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal.

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mit ismerhet meg az előadáson?

  • Hogyan lehet hivatalos oldalt létrehozni?

  • Platformra optimalizált kreatív tartalomtervezés

  • Márkaépítés a YouTube-on

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják az előadás prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni webinariumunkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

youtube