video

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is tartunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

YouTube tematikájú online előadás, a Google szakértőjével, ezúttal jogi és pénzügyi szempontból

A webinarium díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 90 perc

Megmutatjuk, hogyan lehet az audiovizuális tartalomból profitálni és milyen a helyes jogkövető magatartás. Hogyan és honnan tudunk tartalmakat felhasználni? Kinek kell fizetni, hogyan lehet megkeresni a jogtulajdonost? Mit kell tenni, hogy pénzt termeljen a saját YouTube csatornánk? Beszélünk arról, hogyan tudjuk a magas forgalmat és feliratkozó számot bevételre átváltani.

Előadásainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

 

 

dátum kezdés
2021. november 9.  13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.    

Kiknek ajánljuk?

Azok jelentkezését várjuk akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal.

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mit ismerhet meg az előadáson?

  • Hogyan profitálhatunk az audióvizális tartalmakból?

  • Milyen tartalmakat használhatunk és melyeket nem?

  • Hogyan találjuk meg a jogtulajdonost?

  • Hogyan csináljunk bevételt a magas forgalomból?

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják az előadás prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni webinariumunkon.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

youtube