Heb jij genoeg digitale vaardigheden in je bagage?  

De huidige ontwikkelingen zijn uitdagend voor ondernemers en zelfstandigen in de reisbranche. Google wil ondernemers uit deze branche stimuleren in hun economisch potentieel en helpen om in het huidige uitdagende ondernemersklimaat succesvol te zijn door kennis en ervaringen te delen en ze te helpen met producten en trainingen om de benodigde digitale vaardigheden hiervoor op te doen. Daarom worden er van 17 tot en met 28 mei speciaal voor ondernemers in de reisbranche gratis workshops, masterclasses en online 1-op-1 coachingsessies aangeboden. 

Jouw bagage vullen met kennis over online marketing? Of jouw bezoekersaantallen de lucht in krijgen? Bekijk hier het aanbod en meld je aan voor de online sessies. Leer onder andere hoe je online beter vindbaar en zichtbaar bent, zodat toekomstige reizigers uiteindelijk hun reis bij jou boeken!

 

Google helpt ondernemers

De Nederlandse economie heeft het afgelopen jaar een flinke klap gekregen. De inzet van technologie kan het economisch herstel versnellen en daarom wil Google voor eind 2021, in samenwerking met verschillende Nederlandse organisaties, waaronder een aantal reisorganisaties, een half miljoen Nederlandse ondernemers en particulieren helpen

 

Alt text