Hogyan hirdethetek hatékonyan?

 

Google Digital Workshop

Hogyan hirdethetek hatékonyan?
A Google Adwords és Analytics alapjai

2018. június 28. 10:00-12:00 

adw

Ingyenes előadás a Google Magyarország megbízásából. Előadásunkon a Google hirdetési rendszerével, az Adwords és az Analytics programokkal ismerkedhet meg.


Az előadásból kiderül, hogyan érdemes hozzákezdenie, milyen starégiát alakítson ki, hogyan követheti és minimalizálhatja a hirdetési árakat, valamint bemutatunk néhány ingyenes Google eszközt és szolgáltaást is.

Ne habozzon! Regisztráljon eseményünkre, és legyen még sikeresebb vállalkozása!

Az ingyenes rendezvény két órát vesz igénybe és azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing és értékesítési területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán, illetve webes értékesítésen gondolkodnak. Valamint azoknak, akik már belevágtak, de szeretnék ismereteiket bővíteni vagy inspirációra van szükségük.

Mit ismerhetek meg az előadáson?

  • Mi az a Google Adwords?
  • Hogyan vagy hol kezdjem el?
  • Mi legyen a stratégiám?
  • Mivel tudom lenyomni a hirdetési árat?
  • Ingyenes Google eszközök és szolgáltatások! 

 

grund

A jelentkezésről

Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma korlátozott, ezért  még ma regisztráljon, hogy biztosan ott tudjon lenni a képzésen.

Maximum létszám: 100 fő

Várjuk szeretettel!

 Az eseményváltozás jogát fenntartjuk.

Az esemény szervezői:

 A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

analyt