Cum te înregistrezi?

Formularul de aplicare

 

  

1. Găsește sesiunea potrivită pentru tine

Te încurajăm să urmarești secțiunea Sesiuni de pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu următoarele workshop-uri programate în orașul tău.

Formularul de aplicare

 

 

2. Completează formularul de aplicație

Completează formularul cu datele tale personale și răspunde la întrebări. E important să ne povestești puțin despre experiența ta și de ce îți dorești să participi la workshop.

 

Formularul de aplicare

 

 

3. Așteaptă confirmarea de înregistrare

După ce te-ai înscris, vei primi un email de confirmare a înregistrării și care sunt etapele următoare ale procesului de selecție. Verifică și în folderul Spam. 

Formularul de aplicare

  

4. Te invităm la workshop

Workshop-urile de Design Thinking sunt workshop-uri aplicate, în care vei lucra în echipă, cu număr limitat de participanți. Fiecare formular de aplicare este analizat cu atenție. 

Dacă ești selectat(ă), vei primi invitația de participare cu minim 3 zile înainte de workshop. Trimitem răspunsurile pe măsură ce primim formularele.

Dacă nu ai primit un răspuns pozitiv, poți aplica la următoarele workshop-uri din orașul tău.

Formularul de aplicare

 

  

5. Anunță-ne dacă nu mai poți veni

Din moment ce vei lucra în echipă, este foarte important să participi la workshop. Dacă nu mai poți ajunge, anunță-ne cu cel puțin 48 de ore înainte pentru a putea oferi oportunitatea unei alte persoane.

Te vei putea înscrie la workshop-urile viitoare.

Formularul de aplicare

 

  

6. Fii 100% implicat

Ia-ți o zi liberă de la serviciu sau de la universitate pentru că trebuie să fii 100% implicat în workshop. Nu lăsa email-urile sau telefonul să te distragă. Lasă-ți creativitatea liberă!