De ce să participi la Inovează cu Google Atelierul Digital?

Vrei să devii antreprenor, dar nu știi de unde să începi? Crezi că ai o idee bună de afaceri, dar nu știi cum să o testezi? Participă la workshop-urile noastre gratuite și vei învăța despre instrumentele și metodele Google pentru startup-uri.

 

Vei dobândi competențe antreprenoriale

Business Model Canvas

Cum să realizezi și să utilizezi Business Model Canvas 

Planul de afaceri este esențial pentru succesul pe termen lung al startup-ului tău. Business Model Canvas te ajută să îți prezinți ideea de afaceri într-un mod clar și eficient pentru a atrage clienți, a stabilit parteneriate sau a discuta cu potențiali investitori.

 

Empatie

Cum să identifici și să definești problema clientului tău

Înțelegerea pieței și a nevoilor clientului tău este un pas foarte important în momentul lansării afacerii tale.  În timpul workshop-ului vei învăța cum să te concentrezi asupra nevoilor reale ale utilizatorilor tăi pentru a crea produse și servicii valoroase pentru aceștia.

ideatie

Cum să îți promovezi afacerea la început de drum și ce instrumente ai la dispoziție

Strategia de marketing a afacerii tale este fundamentală. Descoperă ce instrumente și resurse ai la dispoziție pentru a-ți promova startup-ul în rândul publicului tău tință. Vom realiza împreună planul de marketing ținând cont de obiectivele afacerii tale.

creion

Cum să îți construiești pitch-ul și să te adresezi investitorilor

Ce înseamnă un pitch de succes și cum să te adresezi potențialilor investitori? Pitch-ul este cartea de vizită a afacerii tale și poate fi un factor determinant pentru obținerea unei finanțări.