Facilitatorii atelierelor

Sunt practicieni cu experiență solidă în antreprenoriat și consultanță.

Profile

Peter Barta

Founder - The Long Run

Péter Barta este consultant cu o vastă experienţă în management, în special în domeniul managementului de proiect, experienţă acumulată pe parcursul a doisprezece ani de activitate în sectorul profit şi cel non-profit. Actualmente conduce The Founders Institute, este absolvent de Harvard Business School si INSEAD. A condus Fundatia Post Privatizare. 

Peter facilitează sesiunea Business Model Canvas

Profile

Ilie Gageatu

Head of Sales

Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. Este Head of Sales, Mars și a deținut funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller. A mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Ilie facilitează sesiunea Cum să identifici și să definești nevoile clienților tăi

Profile

Mădălina Vîntu Popa

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch

Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Mădălina facilitează sesiunea Construiește-ți pitch-ul pentru investitori

Robert Toparlea

Robert Țopârlea

Digital Marketer

 

Este digital marketer de peste 4 ani, adunând în portofoliul său peste 20 de afaceri marketate online. Partener în cadrul KAT Agency, agenție full-service de marketing și branding online, Robert se împarte în fiecare zi între marketing-ul digital și project management în domeniul educației în leadership. A coordonat echipe în 5 organizații non-profit și a implementat programe și evenimente ce au ajuns la peste 5000 de beneficiari direcți.

Robert facilitează sesiunea Digital Marketing pentru startup-uri