Grow with Google és a Telekom Hello Biznisz közös rendezvénye

Kurzus a nemzetközi terjeszkedés megalapozásához digitális eszközökkel

laptop

Ingyenes előadások az export beindításához és fejlesztéséhez

Grow with Google és a Telekom Hello Biznisz közös képzésén bemutatjuk, hogy mely lépéseket, fázisokat érdemes megkülönböztetni, az exportstratégia kialakításakor. Hogyan lehet felismerni és megközelíteni a célcsoportot külföldön? Megmutatjuk melyik lépésnél melyik weboldalt vagy médiát, milyen üzenetet érdemes használni. Tapasztalt előadók segítenek ingyenes eszközökkel, tippekkel, esettanulmányokkal, hogyan lehet valaki sikeres külföldön is.

Kik vagyunk mi?

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. Ingyenes kurzusokkal, eszközökkel és személyes konzultációs lehetőségekkel segít abban, hogy a résztvevők a megfelelő készségekkel felvértezve építsék karrierjüket vagy fejlesszék vállalkozásukat.

A Telekom Hello Biznisz a kis- és középvállalatok edukációs oldala, ahol a vállalkozók első kézből értesülhetnek a legújabb online trendekről, eszközökről, valamint marketing szakértőink vállalkozásfejlesztési tippjeiről. Célunk, hogy támogassuk a vállalkozásokat a hosszú távú, sikeres működésükben, a széleskörű tudásanyagon túl tartalmainkkal inspirációt is nyújtsunk az új ötletek megvalósításához. 

Kinek ajánljuk?

Cégvezetőknek, értékesítőknek, marketingeseknek, startupoknak, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről. Ajánljuk azoknak a vállalkozóknak akik szeretnének külföldre exportálni, és nemzetközi növekedéssel nagyobb bevételt elérni. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, regisztrálj mihamarabb, hogy biztosítsd a helyed a képzésen. 

Miről szól ez a nap? 

A Google szakembereitől gyakorlati útmutatót kaphatnak, hogy hol és miként lehet információhoz jutni az érdeklődőről, a vásárlóról. Hogyan lehet pont akkor és ott megjelenni amikor szükség van a termékünkre, szolgáltatásunkra.
Wolf Gábor, a Telekom Hello Biznisz képviseletében valós vállalkozásokon keresztül mutatja be, milyen marketing stratégiára, üzenetekre, eszközökre van szüksége egy vállalkozásnak ahhoz, hogy sikeressé váljon a nemzetközi piacon.

 

A jelentekezésről:

Kérjük vedd figyelembe, hogy a képzésen a férőhelyek száma korlátozott, regisztrálj még ma, hogy biztosan ott tudj lenni képzésünkön!

Sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel
A Google Magyarország és a Telekom Hello Biznisz csapata

gwg
group
hb