Az előadás elmarad.

Google Digital Workshop
Online marketingstratégia és ügyfélszerzés


2020. március 12. 10:00 - 12:00

threeperson

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A képzés időtartama: 2 óra 

A Google Digital Workshop - Digitális Marketing Stratégia képzésen bemutatjuk, hogy milyen lépéseket és fázisokat érdemes megkülönböztetni a stratégia kialakításakor, hogyan lehet megközelíteni és felismerni a célcsoportot. Megmutatjuk, hogy a különböző lépéseknél melyik weboldalt vagy médiát érdemes használni és milyen üzenetet érdemes megfogalmazni. 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.  

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, marketingeseknek, stratupoknak, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről.

A Google Digital Workshop célja, hogy a digitális eszköztár megismertetésével támogassa a hazai vállalkozásokat az online lehetőségek kihasználásában, ügyfélkörük bővítésében, új piacok meghódításában és bevételeik növelésében. A workshop elsősorban azokra a területekre fókuszál, amelyek leginkább fontosak a siker megalapozásához az internet világában. 

 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Digitális Marketingstratégia

  • Hogyan lehet ügyfelet keresni?

  • Milyen ingyenes eszközök segítenek?

  • Mit mondjak, hogy ügyfeleim legyenek?

  • Hogyan tudom megtartani az ügyfeleket?

 

Rendezvényeinkre és online képzéseinkre a belépés díjtalan.

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képzésen a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Regisztráljon még ma, hogy biztosan ott tudjon lenni képzésünkön!

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

team